go to top

Jong Ondernemend Amsterdam

Jong Ondernemend Amsterdam is een netwerk voor professionals en ondernemers tot 40 jaar. 
Word je enthousiast van inspirerende events? Hou je van een borrel? En wil jij je persoonlijke netwerk vergroten? Wordt dan lid van Jong ondernemend Amsterdam!

Jong Ondernemend Amsterdam is een netwerk voor professionals en ondernemers tot 40 jaar. Word je enthousiast van inspirerende events? Hou je van een borrel? En wil jij je persoonlijke netwerk vergroten? Wordt dan lid van Jong ondernemend Amsterdam!

Voor meer informatie klik hier of neem contact op met het bestuur.

Jong Ondernemend Amsterdam is powered by ORAM.

JOA in beeld

 • Jong Ondernemend Amsterdam bij Pakkend Zakelijk

  Jong Ondernemend Amsterdam bij Pakkend Zakelijk

  Onlangs was Jong Ondernemend Amsterdam te gast bij Pakkend Zakelijk voor inspirerende workshops. Ook lid worden van het leukste netwerk voor Young Professionals onder 40 jaar? Lees meer

 • Jong Ondernemend Amsterdam: exclusieve avond op de KunstRAI

  Jong Ondernemend Amsterdam: exclusieve avond op de KunstRAI

  Op 5 april kwam Jong Ondernemend Amsterdam ’s avond bijeen op het oesterterras van de KunstRAI. Lees meer

 • Young ORAM bij Google

  Young ORAM bij Google

  Hoe kan je je online zichtbaarheid verbeteren?  Lees meer

 • Young ORAM kennissessie innovatie

  Young ORAM kennissessie innovatie

  Op 6 juli organiseerde Young ORAM samen met Havenbedrijf Amsterdam/Jong HbA een kennissessie in Prodock.  Lees meer

 • Young ORAM op de Yordaanboot

  Young ORAM op de Yordaanboot

  Wij kijken terug op een zeer gezellige bijeenkomst op de YOrdaanboot. Lees meer

 • Young ORAM maakt wijn

  Young ORAM maakt wijn

  Het was proeven, mengen, afmeten en opnieuw proberen. De deelnemers van Young ORAM ondervonden dat het nog niet mee viel om een lekkere zomerse wijn te maken. In de studio van De Wereld Draait Door gingen ze aan tien verschillende... Lees meer

 • Young ORAM nu echt uit de startblokken

  Young ORAM nu echt uit de startblokken

  Op 6 april is Young ORAM officieel gelanceerd! Erben Wennemars spreekt de jonge ORAM-leden toe over topsport en winnaarsmentaliteit in The Harbour Club Café in het Olympisch Stadion. Lees meer

 • Umut Ucar

  Umut Ucar

  Umut is 25 jaar, geboren in de Zaanstreek en verbonden met de regio. Hij werkt als adviseur ruimtelijke ordening bij het ingenieurs- en adviesbureau Tauw. Daarnaast is hij liaison officer (LNO) Turkey.

 • Tim Snelleman

  Tim Snelleman

  Tim is 32 jaar en woont in Heemskerk. Hij werkt bij VCK Logistics: een internationale logistieke dienstverlener met roots in Amsterdam. het bedrijf is met twee terminals sterk vertegenwoordigd in de haven van Amsterdam.

 • Rutger van der Hoeven

  Rutger van der Hoeven

  Rutger is 35 en woont in Amsterdam. Handel, scheepvaart en risico zitten in zijn bloed. Hij is dan ook managing director bij Aon commodity trade. Hij biedt daar verzekeringsoplossingen aan handelaren in grondstoffen.  

 • Fred Hartendorf

  Fred Hartendorf

  Fred is 38 jaar en woont in Haarlem. Hij werkt als Business Developer bij TNO. TNO brengt mensen en kennis samen om innovaties tot stand te brengen. Een goed netwerk is daarvoor belangrijk. 

 • Hans Prummel

  Hans Prummel

  Hans is ondernemer en liefhebber van netwerken. Met zijn bureau De Naamafdeling bedenkt hij merknamen. Daarnaast is hij bestuurslid van het Rokin en Stichting Appril, actief lid van JCI en blogt over merknamen. 

 • Eric Luntz

  Eric Luntz

  Eric is 36 jaar en woont in Velserbroek. Hij is salesmanager bij Randstad Payroll Solutions. In die functie adviseert hij ondernemers in Noord-Holland, met name in Groot-Amsterdam. Eric is voorzitter van YO!