go to top

Havenbarbecue weer een waar feest voor de Amsterdamse haven(bedrijven)

3 september 2015

Samenwerking en bundeling van krachten maakt de Amsterdamse haven sterk. Dat bleek donderdag tijdens de jaarlijkse HavenBBQ van Amports, ORAM en Havenclub Amsterdam. Tijdens het welkomstwoord van de beide voorzitters bleek dat de samenwerking tussen Amports en ORAM uitstekend verloopt. En dat betaalt zich onder andere uit op zo'n avond als deze.

Img 0028 ResizeOnder het genot van de op de Duitse cuisine geïnspireerde barbecue  was er voldoende gelegenheid om bij te praten over ontwikkelingen in de haven en plannen voor de toekomst.   

Voor de jaarlijkse HavenBBQ was Duitsland als thema gekozen, omdat dit land de grootste handelspartner van Nederland is. Maar liefst 25% van de export gaat naar Duitsland en dat is een uitstekende reden om eens een lekkere Bratwurst te eten. Natuurlijk geserveerd met Kartoffelsalat en bereid door in vrolijke dirndl en lederhosen gestoken cateringmedewerkers. Mede dankzij de gastvrijheid van de bewoners van Ruigoord en de weergoden die de regen elders lieten neerkomen, was de HavenBBQ wederom een grandioos succes. 

Fotorapportage HavenBBQ 2015