Nationale Klimaatweek

De Nationale Klimaatweek is van start! Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders vooral kijken naar de overheid en grote bedrijven, als het gaat om beheersmaatregelen tegen klimaatverandering. Maar wat kunt u doen? Waar liggen uw kansen en mogelijkheden?

SDG’s

De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties bieden een raamwerk van 17 doelstellingen om onze planeet te beschermen, armoede te beëindigen en ongelijkheid en onrecht bestrijden. De SDG’s worden wereldwijd  gezien als dé richtlijn richting verduurzaming.

Tussen 22 en 30 november aanstaande kunnen studenten aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) bij uw bedrijf een door de VU ontwikkelde SDG Scan afnemen. Zij schrijven vervolgens voor u een duurzaamheidsvisie die aansluit op uw behoeften en die samenhangt met de SDG’s. De studenten voeren de scan uit als onderdeel van het vak Change Management. U krijgt ook handvatten aangereikt om de visie te implementeren en de verandering in uw bedrijf door te voeren. U helpt niet alleen uzelf, maar ook de studenten en natuurlijk onze planeet.

Meld u aan

Bent u geïnteresseerd in uw SDG duurzaamheidsvisie, dan kunt u zich tot en met 7 november hier aanmelden.