Mindfulness-training met korting voor ORAM-leden

Gezonde medewerkers die lekker in hun vel zitten. Stress en burn-out komen steeds meer voor. Misschien speelt het probleem binnen uw bedrijf ook? Mindfulness helpt om beter om te gaan met stress en je vitaler te voelen. De effecten van mindfulness en meditatie zijn goed onderzocht. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mindfulness bijdraagt aan een betere fysieke en mentale gezondheid en een betere kwaliteit van leven. Op het werk is er een positief effect op de communicatie met collega’s en het omgaan met conflicten. Medewerkers hebben vaak meer focus, zijn creatiever en presteren beter.  

Leer in twee maanden mediteren en geef mindfulness een krachtige plek in je leven. In een mindfulness training leer je je aandacht te richten in het huidige moment. Hierdoor zie je beter wat er hier en nu is. Dat geeft direct ruimte en helpt om gezondere keuzes te maken en vriendelijker te zijn voor jezelf. Waardoor je meer geniet van het leven en stressklachten verminderen.

Acht weken vanaf 25 februari in Amsterdam. Deze groepstraining start op 25 februari. Er zijn acht sessies op dinsdagavond van 19.00-21.30 uur en er is een stiltedag op zaterdag 4 april. Locatie: Wingerdweg 32 (5 min vanaf Metro Noorderpark of 10 min vanaf Amsterdam CS). De training kost €325,- met korting voor ORAM leden is dat €300,-.

Meer info en aanmelden: www.jagerinzicht.nl