go to top

Lidmaatschap

Als grootste zakelijke netwerk van Amsterdam kennen we de issues van de stad en zetten we ons in voor een goed ondernemersklimaat in de Metropoolregio. 

De leden zijn een mooie afspiegeling van ondernemend Amsterdam. Het zijn bedrijven in de zakelijke dienstverlening, logistiek, creatieve industrie, ICT, haven en industrie. Bij ORAM vinden zij verbinding.

Met 600 actieve leden zijn we een veelzijdig netwerk. Jaarlijks organiseren we meer dan 30 bijeenkomsten, zoals businesslunches, netwerkborrels en kennissessies.

Geworteld in Amsterdam heeft ORAM de positie om met een sterke lobby de ondernemers hier vooruit te helpen.

Als branchevereniging voor de haven zitten we aan tafel met alle belangrijke beslissers en dragen we direct bij aan een gezonde groei van de haven.

Lid worden?
Wordt u lid van ORAM, dan sluit u zich aan met het hele bedrijf. Dus ook uw collega’s profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Het team van ORAM vindt het belangrijk om de leden echt te kennen. Waarom? Omdat we u dan beter in contact kunnen brengen met de juiste mensen. Collega-ondernemers met wie u zaken kunt doen. Of met wie u ideeën kunt uitwisselen.

Enthousiast geworden over onze vereniging? Bekijk hieronder hoe ons contributiesysteem werkt.

Ons contributiesysteem

Mooi dat u overweegt om lid te worden van onze vereniging. Hiervoor stemt ORAM een jaarlijkse contributie met u af. De hoogte van het contributiebedrag wordt gebaseerd op medewerkers en omzet. Graag gaan we met u in gesprek om dit toe te lichten en in gezamenlijkheid overeenstemming te bereiken.

ORAM ledenlijst