go to top

Lidmaatschap

Als grootste zakelijke netwerk van Amsterdam kennen we de issues van de stad en zetten we ons in voor een goed ondernemersklimaat in de Metropoolregio. 

De leden zijn een mooie afspiegeling van ondernemend Amsterdam. Het zijn bedrijven in de zakelijke dienstverlening, logistiek, creatieve industrie, ICT, haven en industrie. Bij ORAM vinden zij verbinding.

Met 600 actieve leden zijn we een veelzijdig netwerk. Jaarlijks organiseren we meer dan 30 bijeenkomsten, zoals businesslunches, netwerkborrels en kennissessies.

Geworteld in Amsterdam heeft ORAM de positie om met een sterke lobby de ondernemers hier vooruit te helpen.

Als branchevereniging voor de haven zitten we aan tafel met alle belangrijke beslissers en dragen we direct bij aan een gezonde groei van de haven.

Lid worden?
Wordt u lid van ORAM, dan sluit u zich aan met het hele bedrijf. Dus ook uw collega’s profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Het team van ORAM vindt het belangrijk om de leden echt te kennen. Waarom? Omdat we u dan beter in contact kunnen brengen met de juiste mensen. Collega-ondernemers met wie u zaken kunt doen. Of met wie u ideeën kunt uitwisselen.

Enthousiast geworden over onze vereniging? Bekijk hieronder hoe ons contributiesysteem werkt.

Ons contributiesysteem

Wat leuk dat u overweegt om lid te worden van onze vereniging. De hoogte van het te betalen contributiebedrag wordt gebaseerd op medewerkers en omzet.

De hoogte van de contributie wordt door twee indicatoren bepaald, het aantal medewerkers en de omzet. U kijkt in de eerste kolom in welke categorie u valt voor het aantal medewerkers. Vervolgens steekt u door naar kolom 2 en kijkt u in welke categorie u valt voor omzet. De hoogste categorie van de beide kolommen is leidend voor de contributie. De hoogte van de contributie vindt u vervolgens in de laatste kolom. Voorbeeld: U heeft 60 medewerkers, u valt in categorie C van kolom 1. U heeft een omzet van 4 miljoen euro, categorie B van kolom 2. De hoogste categorie is categorie C, deze is dus leidend. U betaalt dus € 2350,- ex BTW per jaar voor het lidmaatschap.   

Dan zijn er nog een aantal uitzonderingen: 
Als u uw bedrijf dit jaar gestart bent betaalt u dit jaar slechts 50% van de contributie.

De contributie van nieuwe leden wordt berekend naar rato van het aantal kwartalen lidmaatschap (wordt u lid in kwartaal 2, dan betaalt u drie kwartalen lidmaatschap). 

Minimumcontributie = € 490,-. Maximumcontributie = € 4.915,- en ZZP'ers betalen € 490,-. Heeft u de juiste informatie niet gevonden of heeft u andere vragen over de contributie?

Ninie Lie-Adams
06 5087 8433
lie@oram.nl

ORAM ledenlijst