go to top

Talentium Careerportals

1. Wie is Talentium Careerportals?
Logo Talentium Met LabelsHet team van Talentium Careerportals bestaat uit 10 enthousiaste professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Talentium specialiseert zich in ‘Employer branding’ voor specifieke niches zoals de Haven & Industrie, Luchtvaart, Rail & Infra en Zakelijke Dienstverlening. Hiervoor zet Talentium haar careerportals in, maar vooral ook verschillende sociale mediakanalen. Het is een dagelijkse uitdaging om steeds meer nieuwe mensen te interesseren voor de niches waar Talentium zich voor inzet.

2. Wat doet Talentium Careerportals?
Met de careerportals Watertalent en Luchttalent brengt Talentium Amsterdamse werkgevers in beeld met actuele vacatures. Op www.watertalent.nl worden werkgevers in de Amsterdam-IJmond regio gepromoot. Met inspirerende content over werken, leren en nieuwe trends wordt er een meetbare positieve bijdrage geleverd aan het imago van de haven en industrie. Met www.luchttalent.nl gebeurt dit voor de werkgevers om en rond Schiphol.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Talentium Careerportals maken?
De careerportals van Talentium worden maandelijks bezocht door vele tienduizenden talenten die (latent) geïnteresseerd zijn in u als werkgever. Talentium kent uw doelgroep(en) en weet deze te bereiken en aan te trekken. Via Talentium maakt u uw bedrijf zichtbaar en vindbaar en komt u in contact met de juiste mensen. Op een gebruiksvriendelijke wijze presenteert en promoot Talentium de carrièrekansen voor u als werkgever.

4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Talentium Careerportals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Neem dan contact op met arbeidsmarkt adviseurs Matty van den Berg of Raoul Knol. Dit kan via de website www.talentium.nl of per telefoon via 020 214 9007.

TwitterTwitter

ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in regio Amsterdam. Onze leden zijn een mooie afspiegeling van onderneme… https://t.co/vKGdQvqzdl