go to top

Securitas Seaports

1. Wie is Securitas Seaports?
SecuritasSecuritas Seaports is een afdeling binnen Securitas Nederland die gespecialiseerd is in de beveiliging van haventerminals, schepen en die kennis heeft van de specifieke risico's in die sector.   

2. Wat doet Securitas Seaports?
Securitas Seaports schrijft in opdracht van haar klanten de Port Facility Security plannen (PFSP's), regelt de verplichte ISPS oefeningen en exercises. Daarnaast leidt Securitas medewerkers van haar klanten op inzake de noodzakelijke ISPS kennis / wetgeving. Ook kent Securitas waakvlamcontracten voor eventuele opschalingen en kan Securitas een (PLV) PFSO vervangen of detacheren.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Securitas Seaports maken?
Securitas heeft niet de traditionele ‘uurtje-factuurtje’-benadering. Ze bespreken met u het te bereiken minimale veiligheidsniveau en komen met een totaaloplossing om dit te bereiken. Dit betekent niet automatisch inzet van (dure) menskracht. Daarnaast houdt Securitas veranderende (haven / IMO) wetgeving in de gaten en zorgt ervoor dat haar klanten hierin ontzorgt worden.

Securitas Ari Jan Klein4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
Ari-Jan van de Bunt, RSE CPO, OSP
e: Ari-Jan.van.de.bunt@securitas.nl
m: 06 2242 0112

 

 

Wij doen mee met:

 

 Breikers Vertragingsvrij (1)

 

Lees meer over BREIKERS Vertragingsvrij 2020

 

TwitterTwitter

ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in regio Amsterdam. Onze leden zijn een mooie afspiegeling van onderneme… https://t.co/vKGdQvqzdl