go to top

Secure Logistics

1. Wie is Secure Logistics BV
Logo Secure Logistics NieuwAl meer dan 15 jaar is Secure Logistics BV een begrip in de logistieke en industriële sector in Nederland, België en Duitsland. Met een team van eigen software engineers gecombineerd met een team van vakmensen uit de logistieke en industriële sector, is Secure Logistics in staat zijn klanten optimale en kosteneffectieve biometrische oplossingen te bieden op het gebied van safety, security en logistics. 

2. Wat doet Secure Logistics BV
Secure Logistics verzorgt optimale gegevensuitwisseling tussen partijen. Secure Logistics valideert privacygevoelige informatie en beschermen deze met biometrische encryptie via installateursonafhankelijke datadragers.

Voor de klanten betekent deze unieke koppeling tussen informatie en identiteit dat zij de beveiliging en veiligheid op hun terreinen kunnen optimaliseren en (logistieke) processen versnellen en vereenvoudigen.

Secure Logistics is het biometrisch hart van uw proces.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Secure Logistics BV maken?
De oplossingen verlagen de kosten en verbeteren daarmee het bedrijfsresultaat, terwijl tegelijkertijd voorzien wordt in compliancy aan geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy, security en safety.

Secure Logistics Cor Stolk Klein4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
Wilt u graag meer informatie of een afspraak om te zien wat Secure Logistics voor u kunt betekenen?  Belt u dan met 010 463 7777 en vraag naar Cor Stolk of kijk op www.secure-logistics.nl