go to top

Rohe Advocaten

1. Wie is Rohe Advocaten?
Foto RoheDe mensen van Rohe advocaten zijn gedreven juristen met passie voor hun vak. Zij staan hun cliënten bij, zowel bij het oplossen van conflicten als bij het sluiten van deals, met oog voor zowel de kwaliteit als de kosten, waarbij betrokkenheid met de cliënt en zijn of haar organisatie voorop staat. De branches waarbinnen Rohe Advocaten adviseert zijn zeer divers: van schilderkunst tot zeehaven en van muziekevenement tot schoenenfabriek.

2. Wat doet Rohe Advocaten?
Rohe biedt gespecialiseerde juridische dienstverlening op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, maritiem recht, handels- en vervoersrecht, insolventie, vastgoedrecht, intellectueel eigendom, IT en privacy. Het brede dienstenaanbod stelt Rohe Advocaten in staat om voor veel organisaties als "huisadvocaat" te fungeren met één vertrouwd aanspreekpunt voor al hun juridische zaken.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Rohe Advocaten maken?
De advocaten van Rohe kijken naar meer dan alleen de juridische casus. Zij verdiepen zich niet alleen in het geval maar ook in de persoon of organisatie van de cliënt en zoeken een oplossing die het beste bij de cliënt past, ook met oog voor de lange termijn. Dat betekent dat vaak ook mee wordt gedacht op commercieel en operationeel niveau. Pragmatiek in combinatie met juridische diepgang, waar nodig.

4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
U kunt iedere advocaat van Rohe benaderen via de website www.roheadvocaten.nl. Een eerste geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek behoort altijd tot de mogelijkheden. Voor meer algemene informatie over het kantoor kunt u contact opnemen met: Mr Ernst Bulthuis (ernst@roheadvocaten.nl, 020 737 01 28).