go to top

Pakkend Zakelijk

pakkendzake.jpeg1. Wie is Pakkend Zakelijk?
Pakkend Zakelijk is de zakelijke tak van de Pakkend-winkels in Amsterdam. Waar wij in de winkels de consument ontvangen, maakt Pakkend Zakelijk het haar klanten makkelijk door maatkleding op locatie aan te bieden. Nooit meer in je vrije tijd naar een te dure en drukke pakkenwinkel!

2. Wat doet Pakkend Zakelijk?
Pakkend Zakelijk biedt kwalitatief hoogwaardige maatkleding en business casuals op locatie aan om in gemak te voorzien. Met een keuze uit meer dan 800 stoffen in diverse kwaliteiten voor ieders budget - maatpak vanaf € 379 - is Pakkend Zakelijk niet alleen zeer makkelijk en scherp geprijsd, maar levert het ook een zeer mooi en duurzaam maatwerkproduct.

3. Waarom zouden ORAM-leden absoluut kennis moeten maken met Pakkend Zakelijk?
Organisaties vragen in tijden als deze meer en meer van de werknemers. Door Pakkend Zakelijk uit te nodigen bij uw organisatie ontlast u niet alleen uw werknemers en collega’s, omdat ze niet meer in vrije tijd naar een drukke pakkenwinkel hoeven te gaan, maar werkt u als organisatie aan de representativiteit in het algemeen en aan de werknemerstevredenheid in het bijzonder! Daarnaast ontvangen de ORAM-leden een korting van 10% op een maatpak tot en met eind 2014.

4. Meer informatie?
Alle informatie en de tarieven van Pakkend Zakelijk vind je terug op www.pakkend.nl/zakelijk, laat je inspireren op www.pakkend.nl! Heeft u vragen? Mail dan naar info@pakkendzakelijk.nl of bel 0800-PAKKEND.

TwitterTwitter

Wij zijn erbij! #OndernemendAdam https://t.co/VknMoXcvhp