go to top

Onderneming & Kunst

1. Wie is Onderneming & Kunst?
Foto Onderneming En KunstOnderneming & Kunst is een zeer ervaren advies- en organisatiebureau op het gebied van kunst en cultuur. Het adviseert bedrijven en instellingen bij projecten waar kunst en design aan te pas komen en organiseert culturele evenementen in binnen- en buitenland.

2. Wat doet Onderneming & Kunst?

  • adviseert en assisteert bedrijven en instellingen op het gebied van kunst en design (hotels, cruiseschepen, bedrijfspanden, overheden)
  • bemiddelt bij aankoop van kunst en opdrachten aan kunstenaars
  • organiseert tentoonstellingen en kunstbeurzen, waaronder de KunstRAI, de kunstbeurs REALISME (in de PTA) en ART BREDA
  • biedt bedrijven de mogelijkheid tot originele relatie-ontvangsten van hoog niveau en partnership bij haar evenementen

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Onderneming & Kunst maken?
Elk bedrijf heeft op zijn tijd behoefte aan goed advies en ondersteuning bij de (her)inrichting van bedrijfsruimten. Kunst is daarbij een belangrijk element in het creëren van een inspirerende en aantrekkelijke omgeving. Daarnaast zijn de kunstbeurzen REALISME en de KunstRAI, die Onderneming & Kunst in Amsterdam organiseert, ook zeer geschikte locaties voor een feestelijke en originele relatie-ontvangst of nieuwjaarsreceptie.

4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
U kunt contact opnemen met directeur Erik Hermida en met projectmanagers Nina Dorigo en Liesbeth Hemelrijk op telefoonnummer 020 626 4020. Ook kunt u een email sturen naar: info@onk.nl. Voor meer informatie over onze diverse activiteiten kijkt u op www.onk.nl.

U bent van harte welkom voor een kennismaking!

 

Lees meer over Onderneming en Kunst: