go to top

KNRM

Knrm Logo1. Wie is KNRM?
De stichting Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij redt mensen in nood op zee en op het ruime binnenwater. Snel, professioneel en kosteloos, vanuit 43 reddingstations met 1.100 professionele vrijwilligers, 50 seizoens-lifeguards op de Waddeneilanden en vijf artsen van de Radio Medische Dienst. Zonder overheidssubsidie, dank zij donateurs, schenkers en sponsors.

 2. Wat doet KNRM?
De KNRM redt en helpt mensen die op het water in nood verkeren of dreigen te geraken. De KNRM komt 2.000 keer per jaar in actie en brengt jaarlijks 3.000 mensen veilig aan wal. De Radio Medische Dienst van de KNRM helpt 700 keer per jaar zeevarenden over de hele wereld met medische adviezen bij ziekte of ongevallen aan boord. De lifeguards zorgen voor strandbewaking in de zomermaanden.

3. Waarom zouden ORAM leden absoluut kennis moeten maken met KNRM?
De KNRM zorgt voor veiligheid en hulp vanuit de haven van IJmuiden. De KNRM is de rugdekking voor de scheepvaart als bemanningsleden iets overkomt of een schip in problemen verkeert. Voor de exploitatie van het reddingwerk is financiële steun van donateurs en sponsoring vanuit het bedrijfsleven onmisbaar.

4. Meer informatie?
De KNRM heeft haar hoofdkantoor, werkplaats en magazijn in IJmuiden en toont dat graag aan haar donateurs. Alle informatie over de KNRM is te vinden op www.knrm.nl.

TwitterTwitter

Wij zijn erbij! #OndernemendAdam https://t.co/VknMoXcvhp