go to top

ING Bank

Ing Bank

ING partner van ondernemend Nederland
ING is en voelt zich in alles onderdeel van ondernemend Nederland. ING begrijpt onze rol in de economie en ING is bewust van de verantwoordelijkheid die deze rol met zich meebrengt. ING is continu bezig om haar dienstverlening voor zakelijke klanten te verbeteren. Door in te zetten op een betere toegankelijkheid van de online services, meer MKB’ers in contact te brengen met een relatiemanager en adviesinstrumenten te ontwikkelen, ondersteunt de ING bedrijven op een eigentijdse manier.

Kansen zien
Nu de Nederlandse economie weer voorzichtig groeit dienen zich kansen aan. ING staat ondernemers graag bij om de kansen te grijpen. Of het nu gaat om een uitdagende financieringsaanvraag, internationaal zaken doen of de inrichting van uw betalingsverkeer, het is een uitdaging om voor u altijd de beste oplossing te bieden. Benieuwd wat ING voor u kan betekenen? ING nodigt u graag uit om contact op te nemen met Maarten van der Linde, relatiemanager MKB. Maarten is bereikbaar op telefoonnummer 06 1263 3393 en per mail op maarten.van.der.linde@ing.nl.

 

Wij doen mee met:

 Breikers Vertragingsvrij (1)

Lees meer over BREIKERS Vertragingsvrij 2020

TwitterTwitter

ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in regio Amsterdam. Onze leden zijn een mooie afspiegeling van onderneme… https://t.co/vKGdQvqzdl