go to top

Schrijf u nu in voor de eerste B2Run bedrijvenloop in de Johan Cruijff ArenA

15  mei 2017

De grootste bedrijvenloop van Europa komt naar Nederland! De kick-off van deze B2Run is op donderdag 29 juni 2017 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, in 2018 gevolgd door drie extra edities door het land. Start, finish en afterparty op het veld, wie wil dat niet?

B2runB2Run staat voor FIT, VITAAL en FUN. Een gezonde werknemer presteert beter en is minder ziek! Dat spreekt elke organisatie aan. SAMEN ACTIEF met collega’s, dat is bovendien teambuilding.

Yvonne van Gennip, drievoudig Olympisch Kampioen, is Ambassadeur van B2Run. Yvonne zegt daarover: “Al tijdens mijn actieve schaatscarrière liep ik veel hard en dat ben ik altijd blijven doen om fit te zijn. Dat geeft mij de energie om hard te werken en te genieten. Ik inspireer daarmee ook mijn collega’s op het werk. B2Run is hèt evenement om je samen met je collega’s bewust te zijn hoe heerlijk het is om je fit en vitaal te voelen. Daarom zet ik mij in om medewerkers van bedrijven mee te laten doen aan deze Kick-off van B2Run in Nederland!”

Kom uit je bureaustoel en trek je hardloopschoenen aan:
—> 29 juni 2017, na het werk, vanaf 17.00 uur, Johan Cruijff ArenA
—> 6 kilometer, alleen bedrijventeams
—> Samen Actief met je collega’s en andere bedrijven

Op http://www.b2run.nl staat alle informatie of bel 06-27473973. Direct registreren en inschrijven kan via https://shop.b2run.nl/shop/
Team B2Run