go to top

Antea Group

1. Wie is Antea Group?
Logo AnteaAntea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau en is met ruim 3.400 medewerkers wereldwijd actief. Antea Group heeft vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Via de Inogen-alliantie van milieuadviesbureaus is het bereik van Antea Group zo goed als wereldwijd. Antea Group is onderdeel van Oranjewoud N.V., een beursgenoteerde onderneming waarin nationaal en internationaal opererende bedrijven zijn ondergebracht.

2. Wat doet Antea Group?
Antea Group verricht activiteiten op het gebied van infrastructuur , gebouwen, milieu, veiligheid, ruimtelijke ontwikkeling, recreatie, beheer en data. Hierbij wordt het gehele traject van studie, advies, ontwerp, planvoorbereiding en directievoering tot realisatie, beheer en exploitatie verzorgd. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. Hierdoor biedt Antea Group effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van haar opdrachtgevers.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Antea Group maken?
De zorg voor optimale veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Dat is waar Antea Group voor staat. Wetten en regels veranderen snel en bedrijven liggen steeds meer onder het vergrootglas van maatschappij en overheid. Dat maakt het ondernemen in de industriële sector er niet eenvoudiger op. Desondanks is ons vertrekpunt nog altijd hetzelfde: het ontwikkelen van heldere en praktische oplossingen zodat u op koers blijft. Procestechnologen en chemici, werktuigbouwkundigen en veiligheidskundigen: al onze experts verbinden hun kennis om hiervoor te zorgen. Voor de korte én lange termijn.

4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?

Foto Antea Veiligheid


Contactpersoon veiligheid:
Henk Jan Schuurman
Email: henk-jan.schuurman@anteagroup.com
Tel: (06) 1093 0907
Website: www.anteagroup.nl

 

 Foto Antea Bodem

Contactpersoon Bodem:
Jack van der Voort
Email: jack.vandervoort@anteagroup.com
Tel: (06) 2001 8133
Website: www.anteagroup.nl

 

Foto Antea Procedures
Contactpersoon Procedures en vergunningen:
Coert Ruseler
Email: coert.ruseler@anteagroup.com
Tel: (06) 2024 6569
Website: www.anteagroup.nl

 

Antea

Contactpersoon Milieu & Veiligheid:
Wim Pauli
Email: wim.pauli@anteagroup.com
Tel: (06) 5005 9687
Website: www.anteagroup.nl