Young Professionals ORAM

Young Professionals ORAM (YPO) is een netwerk voor en door Young Professionals en ondernemers tot 40 jaar van bedrijven die lid zijn van ORAM. We zijn er voor iedereen die samen met andere leeftijdsgenoten kennis wil delen, samen wil ontdekken en verbinden in een ontspannen setting.

Dus word je enthousiast van inspirerende events? Wil je mensen ontmoeten van divers pluimage? En wil jij je persoonlijke netwerk vergroten? Van gedachten wisselen met andere Young Professionals en ondernemers? Word dan lid van Young Professionals ORAM!

Young Professionals ORAM, wat houdt dat in?

Als lid van Young Professionals ORAM ontmoeten we je graag tijdens evenementen die gemiddeld vijf tot zes keer per jaar worden gegeven in de omgeving van Amsterdam. Denk daarbij aan borrels, bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten met een bijzondere spreker. We maken ruimte voor cross-over events met andere Young Professionals groepen en daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je netwerk nog verder uit te breiden door evenementen aan te bieden samen met de leden van ORAM. 

Volg ons op:

Volg ons op Meetup, LinkedIn en Instagram. Hier word je op de hoogte gehouden van onze evenementen en bouwen we actief aan onze Young Professionals community.

Is je bedrijf lid van ORAM?   

Ben je onder de 40 jaar, is je bedrijf lid van ORAM en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Young Professionals ORAM? Of heb je binnen je bedrijf jonge mensen rondlopen die hier prima zouden passen? Via onderstaand formulier kun je jezelf op de hoogte houden van onze evenementen.

Meer informatie

Wil je eerst weten wat voor jou persoonlijk de voordelen zijn van het YPO-lidmaatschap? Neem dan contact op met Renko de Vries, onze community manager. Ook een persoonlijk gesprek is mogelijk. Het gaat erom dat jij je welkom voelt en alles uit je lidmaatschap haalt!