Young Professionals ORAM

Young Professionals ORAM (YPO) is een netwerk voor & door Young Professionals en ondernemers tot en met 39 jaar. YPO is de jongeren afdeling tot en met 39 jaar van ORAM – Ondernemend Amsterdam dat met ruim 600 diverse partijen een sterkte positie heeft in het bedrijfsleven van de Metropool Regio Amsterdam.

YPO is er voor iedereen dat zijn of haar eerste stappen wil maken in een netwerk, ambities heeft om zelf te ondernemen of al onderneemt, of de ambities heeft om zichzelf te ontwikkelen met een groep gelijkgestemden. Wat de reden ook is, hier kun jij je op een ontspannen en informele manier netwerken!

Young Professionals ORAM, wat houdt dat in?

YPO is een netwerk met ruim 60 actieve leden en is een afspiegeling van de leden van ORAM – Ondernemend Amsterdam. Jaarlijks bieden we een gevarieerd programma aan van workshops, inspiratiesessies en netwerkborrels in de omgeving van Amsterdam. We maken daarnaast ruimte voor cross-over events met andere Young Professionals netwerken om je netwerk verder te vergroten. 

Is je bedrijf lid van ORAM?   

Ben je onder de 40 jaar, is je bedrijf lid van ORAM en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Young Professionals ORAM? Of heb je binnen je bedrijf jonge mensen rondlopen die hier prima zouden passen? Via onderstaand formulier kun je jezelf op de hoogte houden van onze evenementen.

Is je bedrijf geen lid van ORAM, maar wil je toch deelnemen?

Ben je onder de 40 jaar en wil je als Young Professional deelnemen aan het Young Professionals netwerk, omdat jij je persoonlijke netwerk wilt vergroten? Of wil je meer informatie over het lidmaatschap? Neem dan contact op met Renko de Vries, onze community manager. Ook een persoonlijk gesprek is mogelijk. Het gaat erom dat jij je welkom voelt en alles uit je lidmaatschap haalt! Voor meer informatie of lid worden klik op knoppen hieronder.

Volg ons ook op:

Volg ons op Meetup, LinkedIn en Instagram. Hier word je op de hoogte gehouden van onze evenementen en bouwen we actief aan onze Young Professionals community.