Young Professionals ORAM

Young Professionals ORAM (YPO) is een netwerk voor en door young professionals en ondernemers tot 40 jaar van bedrijven die lid zijn van ORAM. We zijn er voor iedereen die samen met andere jonge ondernemers kennis wil delen, samen wil ontdekken en verbinden in een ontspannen setting.

Dus word je enthousiast van inspirerende events? Wil je mensen ontmoeten van divers pluimage? En wil jij je persoonlijke netwerk vergroten? Van gedachten wisselen met andere collega’s? Word dan lid van Young Professionals ORAM!

Wat krijg ik? 

Als lid van Young Professionals ORAM ontmoeten we je graag tijdens evenementen die gemiddeld zes keer per jaar worden gegeven in de omgeving van Amsterdam. Denk daarbij aan borrels, bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten met een bijzondere spreker. We maken ruimte voor crossover events met andere young professionals groepen en daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je netwerk nog verder uit te breiden door evenementen aan te bieden samen met de leden van ORAM. 

Waar kan je ons vinden?

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan onze eerstvolgende bijeenkomst. Informatie daarover vind je op verschillende kanalen als Meetup, LinkedIn en instagram.

Meld je aan!   

Ben jij onder de 40 jaar, is je bedrijf lid van ORAM en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Young Professionals ORAM? Of heb je binnen je bedrijf jonge mensen rondlopen die hier prima zouden passen? Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. 

Meer informatie

Wil je eerst weten wat voor jou persoonlijk de voordelen zijn van het YPO-lidmaatschap? Neem dan contact op met Renko de Vries, onze community manager. Ook een persoonlijk gesprek is mogelijk. Het gaat erom dat jij je welkom voelt en alles uit je lidmaatschap haalt!