Jong Ondernemend Amsterdam

Jong Ondernemend Amsterdam is een netwerk voor young professionals en ondernemers tot 40 jaar van bedrijven die lid zijn van ORAM. Voor de leden organiseren we bijeenkomsten en ontmoeten we elkaar iedere keer in een andere setting. Soms aan de hand van een inhoudelijk thema, soms om te netwerken en met elkaar een borrel te drinken. Word je enthousiast van inspirerende events? Wil je mensen ontmoeten van divers pluimage? En wil jij je persoonlijke netwerk vergroten? Word dan lid van Jong Ondernemend Amsterdam! 

We gaan weer van start 

Door het Coronavirus is het lange tijd niet tot nauwelijks mogelijk geweest om elkaar fysiek te ontmoeten. Frustrerend, omdat we allemaal smachten naar elkaar weer ontmoeten en een borrel drinken. En zeg eens eerlijk: hoe lang is het geleden dat jij écht nieuwe mensen hebt ontmoet die interessant zijn voor je netwerk? Langzaam beginnen we nu te zien dat er weer meer kan. Daar haken we als JOA graag op in. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan onze eerstvolgende bijeenkomst. Informatie daarover vind je op onze agenda en natuurlijk in je mailbox. En hou op instagram jong.ondernemend.amsterdam in de gaten! 

Wat krijg ik?  

Als lid van Jong Ondernemend Amsterdam ontmoeten we je graag tijdens de borrels en evenementen die gemiddeld zes keer per jaar worden gegeven in de omgeving van Amsterdam. We maken ruimte voor crossover events met andere young professionals groepen en daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je netwerk nog verder uit te breiden door evenementen aan te bieden samen met de leden van ORAM.  

Meld je aan  

Ben jij onder de 40 jaar, is je bedrijf lid van ORAM en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Jong Ondernemend Amsterdam? Of heb je binnen je bedrijf jonge mensen rondlopen die hier prima zouden passen? Via onderstaand formulier kun je je aanmelden.