go to top

Zuidas Run biedt meer dan hardlopen

11 april 2016

ORAM presenteert graag een mooie gelegenheid om zowel het uiterste uit uzelf te halen, te netwerken als het goede doel te steunen. Op zondag 12 juni vindt de achtste editie van de Zuidas Run plaats. Een hardloopevent met talrijke mogelijkheden. In 2016 staan netwerken, gezondheid en het goede doel: 'VUmc onderzoek naar kinderkanker' op de voorgrond. De combinatie ondernemen en sport wordt gemaakt onder de titel 'Battle of Professions'. 

Visual Zar 2016 2048X2048Deelnemers kunnen drie afstanden lopen: 4 Engelse Mijl (6,4 km) , 10 Engelse Mijl (16,1 km) of de Estafette Run. Hierbij loopt elk lid van het team 2 Engelse Mijl.  

Praktisch
De start is op het George Gershwinplein aan de ZuidAs, Amsterdam. De startbewijzen kunnen besteld worden op: www.zuidasrun.nl/inschrijven.

Het goede doel
VUmc bestaat 50 jaar. Daarom is het deze editie van de Zuidas Run het goede doel. Van iedere inschrijving (€150.- per team, bestaande uit 5 lopers voor de 4 en 10 Engelse Mijl en € 100.- per team, bestaande uit 5 lopers voor de Estafetterun) draagt de organisatie € 5.- af. Met alle bijdragen van bedrijven en lopers hoopt het op 12 juni een mooie cheque aan het VUmc te overhandigen.

Alle donaties komen ten goede aan het project VUmc Onderzoek naar Kinderkanker (VONK). Met de totale opbrengst wordt onderzoek voor behandeling op maat en een goede kwaliteit van leven gefinancierd.

Voor de meest actuele informatie over de Zuidas Run kunt u de website raadplegen: www.zuidasrun.nl