go to top

HRM-kring Zuidas trapt af

29 april 2015

De HRM-kring Zuidas trapte af met een eerste bijeenkomst. De HRM-Kring is een platform voor HR-managers waar zij met collega’s van andere bedrijven kunnen sparren over actuele onderwerpen uit de eigen praktijk. We waren te gast bij TATA Consultancy Services. De HRM-kring Zuidas is een initiatief van ORAM.  

Foto Ace ZuidasTijdens de bijeenkomst werd al snel duidelijk dat er genoeg te thema’s zijn. De deelnemers gaven aan in de komende sessies graag in te gaan op duurzaam personeelsbeleid, diversiteit en leiderschapsontwikkeling. Thema’s die al direct voor discussie en uitwisseling van ideeën zorgden.

De eerste bijeenkomst op 16 juni staat duurzaam personeelsbeleid op het programma. Tijdens een lunch in het Innovation Center van ABN Amro gaan we met elkaar in gesprek over methodieken om medewerkers in beweging te krijgen en ze verantwoordelijk te maken voor de eigen inzetbaarheid, nu en in de toekomst.  Uitgangspunt voor de discussie vormen de resultaten van de invoering van een persoonlijk ontwikkelingsbudget door de ABN Amro.

De bijeenkomsten van de HRM-kring zijn besloten. Bent u als HR-manager actief op en rond de Zuidas? Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de HRM-kring? Stuur dan een mail aan Micha Italiaander, italiaander@oram.nl