Events uit het verleden

TET: Energy sharing & Fit for 55
13 oktober 2021
Energietransitie is bij uitstek een gezamenlijk proces. Het is ook een weerbarstig proces vol barrières, maar ook vol kansen. Twee thema's komen samen in deze TET: de urgentie voor voldoende capaciteit op het elektriciteitsnet en 55% CO2 besparing in 2030.
Online Koffiebreak met Leden
12 oktober 2021
ORAM heeft in de afgelopen anderhalf jaar met veel plezier ‘de online ORAM Koffiebreak met Leden’ georganiseerd. Dat bleek een groot succes. Nu de wereld weer opengaat, denken we dat het fijn is om juist deze kleinschalige en efficiënte manier van netwerken erin te houden.
World Hydrogen Congress
4, 5 en 6 oktober 2021
TET, de energietransitie community van ORAM, is partner van dit event waar de wereldwijde waterstoftop vertegenwoordigd is.
Future-proof mobility
1 oktober 2021
Graag nodigen wij je uit voor Future-proof mobility, hét inspiratie event voor zakelijke mobiliteit. Het event wordt georganiseerd door Amaze Mobility in samenwerking met gemeente Amsterdam Zuidas en de Van A tot Zuidas partijen.
ORAM Re-connect
28 september 2021
Nu de teugels weer iets losser kunnen, gaan we door met de Re-connect sessies waar we voor de zomer mee begonnen zijn: kleinschalige bijeenkomsten voor leden bij leden.
Havenbarbecue 2021
22 september 2021
We hadden geen beter weer kunnen treffen voor de jaarlijkse Havenbarbecue! De weermannen hielden zich aan hun woord! Daardoor vond de havenbarbecue plaats in een zonnige en ontspannen ambiance op Ruigoord..
ORAM Zomerborrel 2021
31 augustus 2021
De zomervakantie is nu echt voorbij en daarom nodigen wij u met veel plezier uit voor de traditionele ORAM Zomerborrel. Deze niet te missen start van het zakelijk seizoen is op dinsdag 31 augustus van 17.00 tot 19.00 uur bij Amstel Boathouse.
TET: CO2 Reductieprojecten op de kaart
1 juli 2021
Voor een goede start van het zomerreces nemen Giulietta Cohen van ORAM en Stephanie Kool-Claessens van Nobian u vanuit de Portstudio graag mee in een Talks Energie Transitie op donderdag 1 juli. Concrete projecten op de kaart zetten die leiden tot CO2 reductie, daar zijn we van bij TET.
ORAM Re-connect
29 juni 2021
Het was bijna wennen om de leden weer in het echt te zien, maar de ORAM Re-connect sessies waren zeer geslaagd te noemen. Op drie verschillende locaties werden het mooie en informatieve bijeenkomsten.
Jong Ondernemend Amsterdam
24 juni 2021
De temperaturen stijgen, de terrassen zitten vol en Amsterdam komt na een lange COVID-winterslaap langzaam weer tot leven. Zijn jullie weer klaar voor een legendarische JOA-borrel? Wij in ieder geval wel!
Programma Netwerk Circulaire Economie
22 juni 2021
Wat gebeurt er als je drie ondernemers die overtuigd zijn van het hergebruik van grondstoffen met elkaar aan tafel zet? Dan ontstaat er een mooi gesprek over hoe je inspeelt op de wensen en kansen van de markt en circulaire economie.
Doe mee aan de Hybride Challenge Week
14 t/m 18 juni 2021
Om werkgevers en hun werknemers bewust te maken van de vele voordelen van het toekomstbestendige hybride werken, organiseert Zo Werkt Het van 14 t/m 18 juni de Hybride Challenge Week voor bedrijven.