Events uit het verleden

Young Professionals ORAM
dinsdag 27 september 2022
Hou jij ook zo van Padellen? En vind je het leuk om te netwerken tijdens een sportactiviteit onder leeftijdsgenoten?
Netwerk Circulair
19 september 2022
Op maandagochtend 19 september organiseert Netwerk Circulair alweer haar derde bijeenkomst van dit jaar.
Havenbarbecue 2022
donderdag, 8 september 2022
De jaarlijkse Havenbbq vindt traditiegetrouw weer plaats in de Culturele Vrijhaven Ruigoord, dit jaar op donderdag 8 september.
Staycation borrel
donderdag 21 juli 2022
Werk jij deze zomer lekker door? Is je vakantie wellicht al voorbij of ga je pas later dit jaar? Speciaal voor jou organiseert ORAM - Ondernemend Amsterdam midden in de zomerperiode op 21 juli een perfecte break, dé ORAM Staycationborrel.
Mobility Talk #2: 'De werkgever vertelt'
donderdag, 14 juli 2022
De krapte op de arbeidsmarkt maakt dat het steeds belangrijker is om je te verdiepen in aantrekkelijk werkgeverschap.
Young Professionals ORAM
donderdag, 7 juli 2022
We zijn weer terug! Speciaal voor de young professionals binnen ORAM organiseren we op 7 juli een borrel bij Tony’s Chocolonely himself! Young Professionals ORAM (YPO) is een netwerk voor en door young professionals en ondernemers tot 40 jaar.
Zeehavendagen met ORAM
vrijdag 24 juni 2022
Dit jaar vinden voor de eerste maal de Zeehavendagen Amsterdam plaats. Lijkt het je leuk om daar samen met andere ORAM-leden naar toe te gaan en een kijkje achter de schermen bij het havenbedrijfsleven in het Noordzeekanaalgebied te nemen? Noteer dan alvast vrijdagochtend 24 juni in je agenda!
Netwerk Circulair: van waste naar waarde
donderdag 23 juni 2022
Plastic speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Elke seconde worden 1 miljoen nieuwe plastic voorwerpen geproduceerd. De plasticketen is verre van circulair. Er zijn grote veranderingen in recyclingprocessen nodig om de impact van plastic te verminderen en het afval om te zetten in waarde.
TET gaat on Tour met het Europese decarb connect netwerk
23 juni 2022
We hebben iets bijzonders: samen met het Europese netwerk ‘Decarb Connect’ gaan we op een exclusieve vaartocht door de haven van Amsterdam op donderdag 23 juni aanstaande.
ORAM Koffiebreak: diversiteit en inclusie in je organisatie
dinsdag 7 juni 2022
Diversiteit & Inclusie is cruciaal voor toekomstgerichte en succesvolle organisaties. Dat kwam onlangs ruimschoots aan de orde tijdens het ORAM Voorjaarsforum in Hermitage Amsterdam.
Online Kennissessie Zuidasdok
Dinsdag 24 mei 2022
Station Amsterdam Zuid is het snelst groeiende station van Nederland en hard op weg het een na grootste station van Amsterdam te worden. Om de huidige en toenemende reizigersstromen op te vangen en een betere bereikbaarheid van Zuidas en het noordelijk deel van de Randstad te realiseren wordt het station uitgebreid.
ALV & Nieuwe Ledenborrel
17 mei 2022
De Algemene Leden Vergadering combineren met de Nieuwe Ledenborrel aan boord van de River Dream was, mede door het uitstekende weer, een schot in de roos!