Events uit het verleden

ALV & Nieuwe Ledenborrel
17 mei 2022
De Algemene Leden Vergadering combineren met de Nieuwe Ledenborrel aan boord van de River Dream was, mede door het uitstekende weer, een schot in de roos!
Welkom op Schiphol 2022
9 mei 2022
Ben je recent met je bedrijf gevestigd op Schiphol? Kom dan naar het event Welkom op Schiphol op 9 mei. Naast uitgebreide netwerkmogelijkheden zullen diverse sprekers, waaronder van ORAM, ingaan op de kansen en bedreigingen in en rondom deze regio.
ORAM Voorjaarsforum 2022
19 april 2022
Op dinsdag 19 april hield ORAM haar eerste Voorjaarsforum. In de Hermitage Amsterdam werden de leden ondergedompeld in de wereld van de start-ups en scale ups en genoten van een netwerkborrel in de binnentuin.
KunstRAI
14 april 2022
Fan van de KunstRAI? Altijd al een keer deze hedendaagse kunstbeurs willen bezoeken? Dat kan nu samen met de leden van ORAM.
Online update: Versneld gasgebruik afbouwen? Realistische perspectieven
13 april 2022
Deltalinqs Climate Program Rotterdam en Talks EnergieTransitie Amsterdam slaan de handen ineen voor de Online Update over realistische perspectieven op het versneld afbouwen van gasgebruik.
Themasessie Circulair
29 maart 2022
Hoe gaan we (overheid en bedrijfsleven) dezelfde taal spreken over circulaire impact?
ORAM Lenteborrel 2022
22 maart 2022
Dé traditionele ORAM Lenteborrel staat weer op de planning! Deze niet te missen netwerkborrel is op dinsdag 22 maart van 17.00 - 19.00 uur op een unieke locatie in Amsterdam.
Havendebat Amsterdam
2 maart 2022
De Amsterdamse haven heeft voor de toekomstige energietransitie dringend meer ruimte nodig. Tegelijkertijd wil de gemeente Amsterdam meer woningen bouwen aan de randen van de haven en vormen onder meer klimaatdoelstellingen en stikstofproblematiek bedreigingen voor de nieuwe ambities en verdienmodellen van de haven. Wat zijn de oplossingen en waar kiest de politiek voor?
Ondernemersdebat: De Ondernemende Stad
28 februari 2022
De gemeenteraadsverkiezingen staan alweer voor de deur! Een belangrijk moment voor alle Amsterdamse ondernemers. Daarom organiseren ​ORAM, VNO-NCW, MKB Amsterdam, Veban en OV Westpoort op maandag 28 februari het debat ‘De Ondernemende Stad’ live vanuit De Balie in Amsterdam.  
Mobility Talk #1 'Hoe staat het met ... de Noord/Zuidlijn?'
17 februari 2022
Mobility Talk #1 start op donderdag 17 februari van 09.30 - 10.00 uur met ‘Het doortrekken van de Noord/Zuidlijn richting Schiphol en Hoofddorp'.
ORAM Online Koffiebreak met Leden
15 februari 2022
Op dinsdag 15 februari nodigen we je van harte uit voor het aanstaande ORAM Ledenevent. We stellen je hiermee in de gelegenheid om op efficiënte wijze met diverse ORAM-leden te netwerken. Dat houden we er graag in.
TET: Hydrogen hub Amsterdam NSCA
3 februari 2022
In 2022 staat er veel te gebeuren op het gebied van energietransitie. Zo krijgen we in het nieuwe kabinet Rob Jetten als onze eerste Minister voor Klimaat en Energie. Hij voert de regie over het beleid en het Klimaat- en transitiefonds van 35 mld. Dit helpt om de benodigde energie-infrastructuur (elektriciteit, warmte, waterstof en CO2) aan te leggen, de groene industriepolitiek te verwezenlijken en de mobiliteit en de gebouwde omgeving te verduurzamen.