Events uit het verleden

TET: CO2 Reductieprojecten op de kaart
1 juli 2021
Voor een goede start van het zomerreces nemen Giulietta Cohen van ORAM en Stephanie Kool-Claessens van Nobian u vanuit de Portstudio graag mee in een Talks Energie Transitie op donderdag 1 juli. Concrete projecten op de kaart zetten die leiden tot CO2 reductie, daar zijn we van bij TET.
ORAM Re-connect
29 juni 2021
Het was bijna wennen om de leden weer in het echt te zien, maar de ORAM Re-connect sessies waren zeer geslaagd te noemen. Op drie verschillende locaties werden het mooie en informatieve bijeenkomsten.
Jong Ondernemend Amsterdam
24 juni 2021
De temperaturen stijgen, de terrassen zitten vol en Amsterdam komt na een lange COVID-winterslaap langzaam weer tot leven. Zijn jullie weer klaar voor een legendarische JOA-borrel? Wij in ieder geval wel!
Programma Netwerk Circulaire Economie
22 juni 2021
Wat gebeurt er als je drie ondernemers die overtuigd zijn van het hergebruik van grondstoffen met elkaar aan tafel zet? Dan ontstaat er een mooi gesprek over hoe je inspeelt op de wensen en kansen van de markt en circulaire economie.
Doe mee aan de Hybride Challenge Week
14 t/m 18 juni 2021
Om werkgevers en hun werknemers bewust te maken van de vele voordelen van het toekomstbestendige hybride werken, organiseert Zo Werkt Het van 14 t/m 18 juni de Hybride Challenge Week voor bedrijven.
Virtuele Nieuwe ledenborrel 2021
10 juni 2021
Het netwerk van ORAM is in de afgelopen maanden weer flink gegroeid. Met een diversiteit aan nieuwe leden bovendien. Daar zijn wij heel blij mee, want zo wordt het netwerk steeds groter.
Webinar Spoorgoederenvervoer: kansen en knelpunten
1 juni 2021
Port of Amsterdam en ORAM organiseerden een interactief webinar over spoorgoederenvervoer in de Amsterdamse havenregio.
Online TeaTime met Leden
25 mei 2021
We wachten met smart op de versoepelingen om weer fysieke ontmoetingen te organiseren en in de tussentijd gaan we door met de online ORAM-bijeenkomsten, totdat er weer meer mogelijk is.
Algemene Ledenvergadering 2021
18 mei 2021
Vorig jaar werd de Algemene Ledenvergadering van ORAM voor het eerst in 103 jaar tijd digitaal gehouden. Vanwege de huidige omstandigheden heten we u ook dit jaar welkom via een online bijeenkomst.
De Groote Amsterdamse PubQuiz 2021
11 mei 2021
Ook de tweede online editie van De Groote Amsterdamse PubQuiz 2021 werd met een drankje binnen handbereik uitermate aangenaam.
TET: stap aan boord in de wereld van nieuwe energiedragers
23 april 2021
Waterstof en alternatieve brandstoffen hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De afgelopen maand vond zelfs een KLM-vlucht plaats met deels synthetische kerosine, gemaakt uit groene waterstof. Hoog tijd om deze nieuwe energiedragers onder de loep te nemen tijdens de online TET op vrijdag 23 april aanstaande.
Online Koffiebreak met Leden
15 april 2021
In 2020 heeft ORAM dé Online Koffiebreak met Leden geïntroduceerd en dat bleek een groot succes. Het is een gemakkelijke manier om vanachter het (thuiswerk)bureau met andere leden in contact te blijven èn nieuwe relaties te leggen.