Events uit het verleden

Koffiebreak - de tijd na corona
28 mei 2020
Tijdens de Koffiebreak ontmoeten we elkaar virtueel in groepjes van maximaal 7 deelnemers. Zo maken we echt de verbinding en creëren we waardevolle ontmoetingen, zij het nog steeds online. Doet u mee?
TET Amsterdam Webinar
28 mei 2020
Ondanks corona denderen we onverminderd voort met onze TET’s. Onze eerstvolgende sessie wordt een webinar. Deze doen we zoals gepland op 28 mei aanstaande.
Webinar Werken op kantoor in corona – hoe doen we dat?
27 mei 2020
Gaan uw medewerkers weer – mondjesmaat – terug naar kantoor? En als een deel van hen op kantoor werkt, hoe heeft u het dan ingericht?
Webinar: Coronacrisis en de haven van Amsterdam
20 mei 2020
Logistieke processen in de Nederlandse zeehavens gaan tijdens de coronacrisis door omdat ze een vitaal onderdeel zijn van de samenleving. Toch heeft deze periode onmiskenbaar effect op de havens van Amsterdam.
Koffiebreak met Leden - deel 5
14 mei 2020
We blijven u graag ontmoeten, leggen de verbinding en brengen u met elkaar in contact. Daarom organiseert ORAM wekelijks de Koffiebreak met leden. Een informele virtuele netwerkbijeenkomst die heel veel van onze leden inmiddels weten te vinden en waarderen.
Van A tot Zuidas Webinarreeks over woon-werkverkeer na corona
12 - 14 mei 2020
Hoe reizen uw medewerkers straks naar hun werk in de 1,5 meter economie? En welke rol neemt u hier als werkgever in?
‘Hoe werkt het in coronatijd’ – ORAM Ondernemers Stories
12 mei 2020
Hoe werkt het nu in coronatijd? Dat is de vraag die we wekelijks gaan stellen tijdens korte live ondernemerssessies. Okkie Boot (Thexton Armstrong) trapt af.
Koffiebreak met Leden - deel 4
7 mei 2020
Om elkaar tijdens de nu al 7 weken durende coronacrisis te blijven ontmoeten, organiseert ORAM wekelijks de Koffiebreak met leden.
Koffiebreak met leden - deel 3
30 april 2020
Ervaringen delen, ideeën uitwisselen, afspraken maken en elkaar motiveren. Wauw wat een energie! De 2e editie van de ‘ORAM Koffiebreak met Leden’ vandaag was weer een succes.
Koffiebreak met leden - 2e editie
23 april 2020
Donderdag 23 april organiseren wij de 2e editie van ORAM Koffiebreak met Leden. Meld je aan!
Online Masterclass AI & Data science
22 april 2020
Samen met Amsterdam Airport Area organiseerde ORAM op 22 april 2020 de eerste Masterclass waarin CEO Jeroen de Haas van databedrijf Pipple.
ORAM Lenteborrel 2020
21 april 2020
In verband met het coronavirus kan de Lenteborrel niet plaatsvinden.