Events uit het verleden

ORAM Winterborrel verbindt
11 februari 2020
“Wat goed om u hier in zo’n divers gezelschap van bedrijven bijeen te zien” zegt  ORAM-directeur Kees Noorman als hij de dik 200 gasten welkom heet bij de ORAM Winterborrel.
Seminar Breikers ‘De winst van duurzame mobiliteit’
7 februari 2020
Seminar over hoe gezondheid en slimmer reizen heel gemakkelijk hand in hand gaan. Breikers begeleidt, inspireert, informeert en motiveert werkgevers bij hun transitie naar slimme & duurzame mobiliteit en logistiek.
TET Amsterdam
6 februari 2020
We maken van 2020 een jaar vol TET-ambitie! Op donderdag 6 februari trappen we het nieuwe jaar af met een TET-bijeenkomst over het thema energie-infrastructuur. Cruciaal, want als de infrastructuur ligt, kunnen we als regio de transitie versnellen en het vestigingsklimaat voor innovatieve ondernemers versterken.
Informatiesessie milieuzonering
29 januari 2020
De gemeente Amsterdam is van plan in november 2020 een milieuzone (wegverkeer) in te stellen voor het gebied binnen de ring A10.
Jong Ondernemend viert Blue Monday
20 januari 2020
Coaching om het leven meer te vieren waarbij je onderwijl  bijzondere champagnes proeft.
We make the port – ook in 2020
9 januari 2020
Meer overslag. Inzet op circulair en energietransitie. Samenwerking. Ruimte voor de havens van Amsterdam. Onderwerpen die cruciaal waren in 2019 en dat blijven in 2020.
ORAM Herfstborrel
19 november 2019
“Een heerlijke Amsterdamse sfeer hier in Oost bij Poesiat & Kater” zegt ORAM-voorzitter bij zijn welkom op de ORAM Herfstborrel.
Landelijke veiligheidsdag van de VNCI
7 november 2019
De Veiligheidsdag 2019 staat in het teken van SCHAKELEN.
TET #3: Samen naar de energietransitie: Niet ‘ja maar…’, maar ‘ja en…’
5 november 2019
Praten over energietransitie gebeurt al genoeg. Laten we het gewoon doen. Dat is in één zin het format van TET (Talks Energie Transitie) Amsterdam – Call for Action.
Zuidas aan de MaaS - introductie nieuwe app
5 november 2019
Plannen, boeken, reizen én betalen met één handige app, dat is Mobility as a Service, oftewel MaaS.
ORAM VEBAN event: Netwerken kunnen alle Amsterdamse ondernemers
29 oktober 2019
Amsterdam en zakendoen gaan hand in hand. Dus als je de twee netwerken van VEBAN en ORAM samenvoegt, is je succes gegarandeerd. 
Talent, benut en onbenut
17 oktober 2019
Het ORAM HR-Netwerk was te gast bij De Brauw Blackstone Westbroek Advocaten. Hoe slaag je erin om bij een internationaal opererend advocatenkantoor talent tot wasdom te brengen?