Events uit het verleden

Algemene Ledenvergadering & Nieuwe Ledenborrel 2023
Dinsdag 23 mei 2023
‘Het Rijk van de Keizer’ is op dinsdagmiddag 23 mei voor even het rijk van ORAM. We nodigen je uit voor onze Algemene Ledenvergadering (ALV) met aansluitend een borrel waar je kunt netwerken en kennismaken met nieuwe ORAM-leden.
YPO: kom skiën en netwerken bij SnowWorld Amsterdam
donderdag 11 mei 2023
Hou jij ook zo van wintersport? En vind je het leuk om het netwerken te combineren met een sportactiviteit? Young Professionals ORAM nodigt je graag uit om deel te nemen aan ons exclusieve netwerkevenement bij SnowWorld Amsterdam op 11 mei!
Netwerk Circulair #2
Donderdag 11 mei 2023
Op donderdag 11 mei wordt het tweede Netwerk Circulair van dit jaar bij Argent Energy gehouden, een middag vol verbinding en samenwerking. Na de opening hebben we twee belangrijke onderwerpen op de agenda staan: het veilig stellen van de (industrie)waterbehoefte en de integratie van Circulaire Economie in de vergunningverlening.
Duurzame inzetbaarheid in een krappe arbeidsmarkt
dinsdag 9 mei 2023
Werk is cruciaal. Het is een voorwaarde voor een duurzame groei van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Samen met onze leden zet ORAM zich in voor een sterke arbeidsmarkt in de regio.
KunstRAI Amsterdam
vrijdag 5 mei 2023
ORAM brengt haar leden graag samen om te netwerken en ondernemend Amsterdam en regio te ervaren. Dit keer bieden we je de kans om de 38e editie van de KunstRAI te bezoeken. We laten je kennismaken met een breed scala aan kunstwerken, tentoongesteld door jonge en gerenommeerde galerieën.
Op locatie bij Deloitte: de toekomst van digitale marketing
dinsdag 25 april 2023
ORAM brengt haar leden graag in verbinding om het delen van kennis en netwerken te stimuleren en mooie samenwerkingen te kunnen laten ontstaan.
Rondetafelgesprek 'Ruimte voor Werk'
20 april 2023
Donderdag 20 april organiseert ORAM – Ondernemend Amsterdam het tweede rondetafelgesprek Ruimte voor Werk. Graag nodigen we je hierbij persoonlijk uit om deel te nemen.
ORAM Lenteborrel 2023
Dinsdag 18 april 2023
Met plezier nodigen we je uit voor de ORAM Lenteborrel. De borrel vindt plaats op dinsdag 18 april om 17.00 uur op de bijzondere locatie van Boat & Co, gelegen in het oude Havengebied van Amsterdam, ‘de Houthavens’.
ORAM Zuidas 2023
Donderdag 6 april 2023
Hierbij informeren Hannelore Majoor (vz ORAM Zuidas) en Menno van der Valk jullie graag over ORAM Zuidas in 2023.
YPO: Havencollegetour
Dinsdag 28 maart 2023
Amsterdamse topbestuurders het hemd van het lijf vragen is best uniek. Wij krijgen namelijk niet vaak de gelegenheid om hen over hun persoonlijke ambities, loopbaan, successen of fuck-ups te ondervragen. Des te meer reden om je alvast aan te melden voor de Havencollegetour op dinsdag 28 maart 2023, waarvoor wij worden uitgenodigd door de Haven Young Professionals van Amports.
ORAM Voorjaarsevent - Nieuwe Energie
7 maart 2023
Hoge gasprijzen, warme winters, energiecrisis en klimaatnieuws. Energietransitie is actueel én urgent voor ons allemaal. Maar hoe staat het ervoor in regio Amsterdam?
IJspret met ORAM
27 februari 2023
We nodigen je van harte uit om samen met ORAM-lid AM Gebiedsontwikkeling de maand februari sportief af te sluiten en de voorjaarsvakantie goed in te luiden met bestaande relaties en nieuwe contacten.