Events uit het verleden

ORAM Winterborrel 2023
24 januari 2023
Na alle nieuwjaarsborrels is het weer tijd om echt zaken te gaan doen! Daarom nodigen wij u je van harte uit voor de ORAM Winterborrel 2023 op dinsdag 24 januari 2023.
Nieuwjaarsreceptie Haven
11 januari 2023
Port of Amsterdam, ORAM – Ondernemend Amsterdam en Zeehaven IJmuiden NV nodigen je van harte uit voor de Nieuwjaarsreceptie op woensdag 11 januari 2023.
YPO: Foute Kersttruien borrel
22 december 2022
De mooiste tijd van het jaar is in aankomst! Op donderdag 22 december vieren we met Young Professionals ORAM de ‘Foute kersttruien borrel’. We sluiten 2022 graag feestelijk af en tegelijkertijd wil Ondernemend Amsterdam jullie bedanken voor deelname aan de bijeenkomsten en de energie in het netwerk YPO.
ORAM Kerstconcert 2022
20 december 2022
De mooiste tijd van het jaar is in aankomst! Om helemaal in de kerstsfeer te komen nodigt ORAM - Ondernemend Amsterdam je van harte uit voor ons kerstconcert op dinsdag 20 december. We sluiten het jaar stijlvol af met het klassieke ensemble ‘Vivre’. . We sluiten het jaar stijlvol af met het klassieke ensembleVivre’. 
Batterijborrel
14 december 2022
Netcongestie, energiecrisis, nieuwe projecten en hybride werken. Wat een  energiek jaar was dit! Komen jullie samen met ons de batterij opladen met een pubquiz en een drankje?
CSRD – Wat betekent dit voor mijn bedrijf?
22 november 2022
ORAM-leden Amber Kesselaer (Move to Impact) en Monique Mulder (Mattmo Creative) zijn specialisten op het gebied van CSRD. Op 22 november gaat Menno van der Valk met hen in gesprek over wat dit gaat betekenen voor jouw bedrijf.
ORAM Najaar Innovatie Event
donderdag 17 november 2022
Tijdens dit najaarsevent worden we uitgebreid geïnformeerd over nieuwe innovaties en actuele trends in de markt. Laat je inspireren door onze gastsprekers die je een inkijk geven in hun bedrijf.
Mobility Talk #3 'Taboes in mobiliteit'
10 november 2022
Onlangs schreef Arie Bleijenberg, expert in duurzame mobiliteit en infrastructuur, over ‘5 Taboes in Mobiliteit’.
Veiligheid havengebied
8 november 2022
We ontmoeten de zojuist gestarte programmamanager NZKG Harko-Jan Huizinga. Hij licht zijn opdracht toe en hoe hij de samenwerking zal opzoeken met het bedrijfsleven. Hierna neemt Willem Hamer het woord en gaat in op de voordelen van risicogerichte brandveiligheidsmaatregelen.
YPO: Masterclass Entrepreneurship
25 oktober 2022
Heb je altijd met gedachte gespeeld om eens te gaan ondernemen? Of ben jij ondernemer en wil je meer weten over investeringen?
Talks Energie Transitie
20 oktober 2022
Hoge energieprijzen, gascrises en netcongestie. Het zijn ontwikkelingen die zorgen voor grote onzekerheid en het bedrijfsleven onder druk zetten. Hoe zorgen we dat we de industrie behouden in ons land en tegelijkertijd de klimaatdoelen halen? Wat is op het gebied van elektrificatie nodig? Hoe ga je als bedrijf toch door met investeren in energietransitie?
ORAM Inspiratie op locatie
18 oktober 2022
In het hart van de VU Campus aan de Zuidas is een bruisende startup community gerealiseerd: de VU StartHub. Een community vol met veelbelovende ondernemers. Laat je inspireren door jonge ambitieuze bedrijven tijdens de eerste ‘ORAM Insipiratie op locatie' op dinsdag 18 oktober.