MaaS is bedoeld om de verkeersdruk beter te spreiden en bij te dragen aan een beter en duurzaam bereikbare stad. Graag nodigen wij u uit voor Zuidas aan de MaaS.

Flexibel reizen is de toekomst. Alle vormen van vervoer beschikbaar via één makkelijke app. Geen auto meer bezitten maar er een lenen of delen. MaaS, Mobility as a Service, is hot en kent vele verschillende vormen. Amsterdam Zuidas is momenteel bezig met een aanbesteding voor het ontwikkelen van een MaaS-dienst bedoeld voor bedrijven in Zuidas en hun medewerkers. Het consortium Over Morgen, Amber en Radiuz werkt op dit moment de Zuidas-service uit. Tijdens deze bijeenkomst geeft het consortium een gedetailleerde toelichting op hun plannen en wat zij werkgevers en/of werknemers kunnen bieden met hun MaaS-dienst.

Aanmelden

Van A tot Zuidas maakt verschillende, flexibele en duurzame manieren van reizen van en naar Zuidas inzichtelijk en toegankelijk. Op de deze van A tot Zuidas bijeenkomst maakt u kennis met werkgevers en collega’s in Zuidas en hoe zij mobiliteit binnen hun bedrijf aanpakken en verduurzamen. Aan de hand van verschillende cases komen mogelijkheden aan bod.


Over Van A tot Zuidas:

Van A tot Zuidas is het mobiliteitsplatform voor slim en duurzaam reizen van en naar Zuidas. Het biedt een praktisch overzicht voor iedereen, die efficiënter en duurzamer van en naar Zuidas wil reizen en werknemers daartoe wil stimuleren. Van A tot Zuidas is een inititiatief van Zuidasdok, Hello Zuidas, GBC Zuidas, BYCS, Breikers en ORAM.

Over ORAM optimale mobiliteit:

Optimale mobiliteit voor werkend Amsterdam is mogelijk. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig. Het is dus een kwestie van goed organiseren en op tijd investeren in nieuwe infrastructuur en openbaar vervoer. Lees meer

5 november 2019

Deze bijeenkomst is op uitnodiging. Heeft u interesse? U kunt contact opnemen met Menno van der Valk.