Uniek netwerkevenement ORAM 

Speciaal voor haar leden organiseert ORAM tijdens de Zeehavendagen Amsterdam een uniek evenement. We nodigen je uit voor een vaartocht op Zeesleepboot Holland op vrijdagavond 23 juni. Onder het genot van een borrelhapje en drankje kun je genieten van een prachtige omgeving op het water. En zoals je van ORAM gewend bent, bieden we je alle gelegenheid om te netwerken met andere ORAM-leden.  

Vol = Vol  

Zeesleepboot Holland is een varend hoogtepunt van de Zeehavendagen van Amsterdam. Het biedt ruimte aan maximaal 100 personen. Meld je dus snel aan, want vol = vol! Onderaan dit bericht vind je meer informatie over het programma.

Over Zeesleepboot Holland 

Zo’n 200 spectaculaire reddingen heeft de in 1951 gebouwde zeesleper op haar naam. De meer dan 57 meter lange Zeesleepboot Holland is in meerdere opzichten uniek. Als de veerboot naar Terschelling vol was, wilde eigenaar rederij Doeksen de Holland kunnen inzetten voor de passagiersdienst. Vandaar dat zij bij de bouw van het schip ook de sfeervolle salons hebben laten aanleggen. In die tijd voer de Holland als passagiersdienst met meer dan 800 passagiers aan boord! Dankzij de visie van Nederlandse bedrijven, overheden en instellingen konden fondsen bijeen worden gebracht voor aanschaf en restauratie van de ‘Holland’. Een monument van Nederlandse scheepsbouwkunde. Meer informatie over de Zeesleepboot Holland.

Graag tot 23 juni!  

23 juni 2023

OP-/AFSTAPPLAATS:

Pier 16 | De Ruyterkade Amsterdam
(ter hoogte van Het Havengebouw)

TIJD:

16.30 – 20.00 uur

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.