Ongedwongen netwerken

Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om kennis te maken met gelijkgestemde professionals uit diverse industrieën, en zo je netwerk uit te breiden. Ga de uitdaging aan om te skiën op een van de langste indoor skibanen van Europa. Kun je (nog) niet skiën? Geen probleem! Er zijn ervaren instructeurs aanwezig die jou les kunnen geven. Na de tijd kun je met een drankje en een hapje terugblikken op deze sportieve prestatie.

Gratis toegang

Het evenement is gratis en inclusief toegang tot de skibaan, huur van ski’s/snowboards en een hapje en een drankje. Wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Zien we jou op 11 mei?

We kijken ernaar uit om je te ontvangen op ons netwerkevenement bij SnowWorld Amsterdam. Meld je snel aan! Een geweldige kans om nieuwe connecties te maken en bestaande relaties te versterken.

donderdag 11 mei 2023

LOCATIE

SnowWorld Amsterdam
Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid

TIJD

17.30 – 20.45 uur

Young Professionals ORAM (YPO) is een netwerk voor en door Young Professionals en ondernemers tot 40 jaar. Val jij inmiddels buiten deze doelgroep, maar ken je wel iemand binnen je organisatie die het leuk vindt om zichzelf verder te ontwikkelen en te verbinden in een ontspannen setting? Geef het door! Inschrijven kan nu via de website van ORAM.

Aanmelden niet meer mogelijk.