Bedrijventerreinen

Want die zijn er genoeg. Jaarlijks verwelkomt Haarlemmermeer meer dan 2000 bedrijven en groeit de werkgelegenheid in de Haarlemmermeer groeit twee keer zo snel als in de rest van Nederland.  De Haarlemmermeer heeft nieuwe bedrijfsterreinen nodig en meer dan 20.000 nieuwe woningen.

Gevestigde ondernemers

Dus heb jij je in de afgelopen 2 jaar nieuw gevestigd in de Haarlemmermeer en wil je je presenteren aan collega-ondernemers? Kom dan naar het event Welkom op Schiphol, waar de gevestigde ondernemers kennis maken met de nieuwkomers. Naast uitgebreide netwerkmogelijkheden zullen diverse sprekers ingaan op de kansen en bedreigingen in en rondom deze regio. Aan het woord komen Anko van Ek (PKF Wallast), Menno van der Valk (ORAM) en Marianne Schuurmans (burgemeester Haarlemmermeer).

Doel

Met het evenement Welkom op Schiphol wil ORAM-lid PKF Wallast nieuwe ondernemers op en rond Schiphol in de schijnwerpers zetten en samen met de partners, waaronder ORAM en XXXX , het netwerk met een grote diversiteit aan ondernemers promoten.

Programma

Welkom op Schiphol vindt dit jaar plaats op maandag 9 mei van 16.30 – 19.00 uur. Voor programma, locatie en aanmelden ga naar www.welkomopschiphol.nl.

9 mei 2022

AGENDA

16.30 uur (inloop)
17.00 uur (sprekers)
17.30 – 19.00 uur (netwerkborrel)

LOCATIE

Courtyard Mariott Amsterdam Airport
Bosweg 15
2131 LX Hoofddorp
Route

Aanmelden niet meer mogelijk.