Flexibiliteit en veerkracht

Want die vraag gaat over welke keuze je maakt. En welke keuzes een werkgever geeft aan de medewerkers. Met andere woorden: hoe flexibel kun je omgaan met veranderende omstandigheden in werk. Veerkrachtige medewerkers komen het verst.

Dus pleit Rein Aarts tijdens de webinar voor deze houding bij werkgevers. En geeft aan dat hij dit al steeds meer ziet bij grote werkgevers. En dan kom je ineens heel ver: met een nieuwe inrichting van de werkweek verdeeld over thuis en kantoor, met een nieuwe manier van werken op dat kantoor bijvoorbeeld. En inderdaad, ook met een andere manier van reizen. JIJ staat straks niet meer in de file.

Kijk hier de webinar terug.

Over Breikers:

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam resultaatgericht bij hun transitie naar slimme & duurzame mobiliteit en logistiek. De stichting is opgericht door ORAM en VNO NCW Metropool Amsterdam. wijzijnbreikers.nl 

17 juni 2020

LOCATIE

Sessie via Teams

TIJD

16.00 – 16.45 uur

Over ‘Hoe werkt het in coronatijd?’ – ORAM Ondernemers Stories
In ‘Hoe werkt het in coronatijd?’ vertellen bedrijven hoe ze hun werk voortzetten in tijden van corona en gaan we aan de hand van stellingen in gesprek met elkaar over het thema. Moesten het bedrijf een enorme switch maken? Waar liepen ze tegenaan? Is de business zelf veranderd of alleen de werkvorm? Doe mee aan de live ORAM Ondernemers Stories.

Aanmelden niet meer mogelijk.