Update Amsterdamse economie 

Tijdens deze borrel blikt voorzitter Paul Wevers kort terug op 2020. Jeroen Slot, directeur van Onderzoek, Informatie & Statistiek van de gemeente Amsterdam praat ons bij over de laatste stand van zaken rond de Amsterdamse economie.

Netwerken

Er is ook volop gelegenheid om te netwerken, want tijdens de online bijeenkomst gaan we deels uiteen in virtuele breakouts.  

Dé zakelijke afsluiting van 2020 

Kortom: wilt u ook virtueel borrelen en bijpraten met ondernemers uit verschillende branches, politici en beleidsmakers, maar ook een update krijgen van de Amsterdamse economie? Wacht dan niet langer, trek uw kersttrui aan, pak een drankje en meld u aan voor dé zakelijke afsluiting van het jaar.  

Tot ziens online op dinsdag 15 december! 


Programma:  

17.00 uur:  Opening, welkom en terugblik 2020 door Paul Wevers  
17.15 uur:  Update Amsterdamse economie door Jeroen Slot, directeur OIS
                  Gemeente Amsterdam  
17.30 uur:  Virtuele verrassingsbreakoutsessie – netwerken in kleine groepjes 
17.45 uur:  Plenaire afsluiting door voorzitter Paul Wevers Over ORAM  
ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in regio Amsterdam en komt al meer dan 100 jaar op voor de belangen van ondernemers en bedrijven in de Metropool.  
Onze leden zijn een mooie afspiegeling van ondernemend Amsterdam. Bij ORAM vinden zij verbinding. Diepgeworteld in Amsterdam kennen we de issues van de stad en hebben we een goed netwerk. Zo bereiken we meer voor onze leden.    

15 december 2020

LOCATIE

ZOOM

TIJD

17.00 – 17.50 uur

Aanmelden niet meer mogelijk.