Op de thema’s Actualiteiten, Politiek, Geschiedenis en Muziek & Cultuur gingen ORAM-leden de sportieve strijd met elkaar aan. De één nog fanatieker dan de ander! De tip om vooraf Het Parool door te spitten en AT5 te binge-watchen had men ter harte genomen. Tot aan de bonusronde bleef het namelijk ongekend spannend.

Uiteindelijk had Wouter van den Berg van The Language Lab Talenservice B.V. de langste adem. Hij ging er vandoor met de eerste prijs: de prestigieuze ‘Happiest Rooftop’ wisselbeker en een fles champagne. De tweede prijs – schaatsen met ORAM-voorzitter Paul Wevers op de Jaap Eden IJsbaan – ging naar Annelies Soede van de gemeente Amsterdam. Een middag Artis met een ORAM-lid naar keuze werd gewonnen door Anouk Reintjens van AM Vastgoed.

Q2

Ook deelnemen of behoefte aan revanche? Begin april is de volgende editie. Wij zorgen wederom voor een diversiteit aan vragen over de hoofdstad. Wellicht voegen we dit keer een aantal sportvragen toe. We snakken immers allemaal naar een sportieve uitdaging.

Houd de eventkalender van ORAM in de gaten en volg het nieuws nauwgezet. We zien jullie graag bij de volgende editie.

14 januari 2021

TIJD

16.30 uur

PLAATS

MS Teams

Aanmelden niet meer mogelijk.