Graag nodigen wij u uit voor een exclusief event in The Grand. 

Op woensdag 16 oktober nemen wij u mee in de psychologie achter communicatie, de non-verbale boodschap die uw kledingkeuze bepaalt. U leert vervolgens alles over de beste business presentatie. Bovendien krijgt u een historische rondleiding door The Grand, het voormalige stadhuis van Amsterdam.

Aansluitend is er tijdens de ‘aangeklede netwerkborrel’ de mogelijkheid voor een nadere en persoonlijke kennismaking met de heren van OGER Fashion en de dames van [STIJL] Bergen.

Kortom, wilt u een middag met fun, inspiratie, kennis en de mogelijkheid om elkaar zakelijk te spreken? Mis het dan niet en meld u snel aan voor dit het ‘Dress-to-impress-&-Present-in-the Grand-Event’!

Mede namens OGER Fashion, [STIJL] Bergen, KENNETH SMIT & Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Programma

17.00 uur: Ontvangst in The Grand met de bijzondere Jewel Afternoon Tea; geïnspireerd op de Russische juwelententoonstelling in Hermitage.
17.30 uur:Rob van de Pas van KENNETH SMIT vertelt over de kracht van verbale en non-verbale communicatie en welke onbewuste invloeden dat in ons zakelijke verkeer heeft.
18.00 uur:Travelling Tailors van OGER laten hun kunsten zien in de Wethouderskamer en de spin doctors of fashion van [STIJL] Bergen adviseren onze vrouwelijke ORAM-leden in de Burgemeesterskamer.
18.30 uur:Historische rondleiding door The Grand in kleine groepen.
19.10 uur:Aangeklede netwerkborrel in The Grand met daarnaast de mogelijkheid om bij OGER Travelling Tailors en [STIJL] Bergen een persoonlijk ‘Dress & Present to Impress’ advies in te winnen


ORAM Leden voor leden:

Het ORAM-netwerk zit boordevol kennis en inspiratie en dat is zonde om niet te benutten. Veel van de ORAM-leden hebben immers expertise in huis die interessant is voor andere leden. Met deze nieuwe serie bijeenkomsten organiseren leden zelf een bijeenkomst. ORAM verstuurt de uitnodigingen aan haar netwerk. Kortom: laagdrempelig en leuk! Wilt u ook een ORAM Leden voor leden event organiseren? Neem contact op met Lisa Prins via prins@oram.nl of via 06 1229 6930.

16 oktober 2019

LOCATIE

Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam

Bereikbaarheid: Wij adviseren om met het ov, met de fiets of lopend naar The Grand te komen. Meer informatie over de locatie en hoe The Grand te bereiken kunt u vinden op de website van The Grand.

 

KOSTEN

Deelname voor leden is gratis. Bij een no show zonder tijdige afmelding (binnen 24 uur voor aanvang) brengen wij € 25 in rekening.

Aanmelden niet meer mogelijk.