Wij zien er naar uit om met onze leden en relaties het glas te heffen op een nieuw zakelijk seizoen. Tijdens de ORAM Zomerborrel ontmoet u ondernemers en bedrijven uit verschillende branches, bestuurders en politici uit de metropoolregio Amsterdam.

Locatie

De ORAM zomerborrel vindt plaats op een prachtige plek aan het water van ORAM-lid Amstel Boathouse. Deze evenementenlocatie is gevestigd in het voormalige Miranda Paviljoen en heeft een rijke geschiedenis van ruim 132 jaar, een goede bereikbaarheid en prachtige ligging. Het event zal buiten plaatsvinden op het terras, midden in een groene oase.

Toegang

Een Coronatoegangsbewijs is verplicht. Omdat we tijdens dit evenement afhankelijk zijn van de huidige coronamaatregelen vragen we om uw ‘Coronapaspoort’ of een geldige negatieve PCR-test te tonen bij de entree. Dit is een basisuitgangspunt, omdat er op het terras geen vaste zitplaatsen zijn en ook anderhalve meter niet te garanderen is. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen of de website van de Rijksoverheid raadplegen.

Wij zien uit naar uw komst, dus meld u snel aan voor dé ORAM-borrel van het jaar.

31 augustus 2021

LOCATIE

Amstel Boathouse
Amsteldijk 223, 1079 LK  Amsterdam

TIJD

17.00 – 19.00 uur

Aanmelden niet meer mogelijk.