We hebben een keuzemenu samengesteld van een aantal mooie en informatieve bijeenkomsten rondom inspirerende thema’s. Op verschillende locaties, beschikbaar gesteld door de leden van ORAM, ga je na een korte introductie met max. 10 andere leden in gesprek onder leiding van één van onze collega’s. 

Het Keuzemenu 

 1. Ruimte voor ondernemen: Bedrijven de stad uit… en dan?
  In het mooie Amstel Boathouse ontvangt Anouk Reijntjes van AM (gebieds- en vastgoedontwikkeling) ons om te praten over het vertrek van bedrijven uit de stad en de consequenties voor de Amsterdamse economie.
 2. Innovatie: Think Big, act small! Hoe je op een snelle manier tot nieuwe oplossingen komt.
  Op het Emmaplein zijn we te gast bij Stefanie Repenning van Finaps, waar we verder in zullen gaan op het creëren van innovatiemogelijkheden op basis van digitale mogelijkheden.
 3. Duurzame mobiliteit: De toekomst van waterstof.
  Met Toyota slaan we twee vliegen in één klap door energietransitie en mobiliteit samen te voegen. 
 4. Merkpositionering: Krachtiger communiceren met je doelgroep.
  Novicell Amsterdam heet ons welkom in ‘Edge Workspace – Olympic Amsterdam’, waar Niels van Vliet ons meeneemt in de wereld van marketing en business intelligence. Welke mogelijkheden zijn het meest effectief voor uw organisatie.
 5. How to ‘Start-up’ again: ‘Nieuwe ronden, nieuwe kansen’.
  Op het campusterrein van VU Amsterdam worden we ontvangen door Marie-Louise Voors in de ‘Botanische Tuin Zuidas. We gaan in discussie over de relevantie van Startup-organisaties en de relatie met de ‘gevestigde orde’. Welke mogelijkheden biedt dit nu en in de toekomst?

Schrijf je nu meteen in, want het aantal mensen per locatie is vooralsnog beperkt! Als je bent ingeschreven, ontvang je meer informatie over de locatie. We zien er naar uit om jullie snel te zien!  

PS: Wil je een thema onder de aandacht brengen of een locatie ter beschikking stellen? Meld het via deze link.

29 juni 2021

TIJD

10.00 – 11.00 uur (met uitloop tot 11.30 uur)

LOCATIE

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.