Zo hadden we het over ruimte voor ondernemen in het mooie Amstel Boathouse waar Anouk Reintjens van AM (gebieds- en vastgoedontwikkeling) de leden ontving om te praten over het vertrek van bedrijven uit de stad en de consequenties voor de Amsterdamse economie. Uiteraard kwam de omgevingsvisie 2050 daarbij ter sprake en bleek uit de gesprekken dat de ondernemers zorg hebben over plekken waar wonen en werk gecombineerd moeten worden.

Bij Koopman Logistics sloegen we twee vliegen in één klap door energietransitie en mobiliteit samen te voegen en met elkaar, rondom een Toyota Mirai die rijdt op waterstof, in gesprek te gaan over duurzame mobiliteit en de toekomst van waterstof.

Novicell Amsterdam heette ons welkom in Edge Workspace – Olympic Amsterdam, waar Niels van Vliet en Sven Willemsen ons meenamen in het onderwerp Most Wanted Brands. Het ging over brand development en brand management en wat daar allemaal bij komt kijken. En werden veel voorbeelden aangehaald en met de aanwezigen besproken.

Het was inspirerend. Het smaakt naar meer. Na de zomer gaan we verder!

29 juni 2021

TIJD

10.00 – 11.00 uur (met uitloop tot 11.30 uur)

LOCATIE

Aanmelden niet meer mogelijk.