ORAM nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de ORAM Re-Connect sessies op 28 september van 10.00 tot uiterlijk 11.30 uur. 

We hebben een keuzemenu samengesteld van een aantal mooie en informatieve bijeenkomsten rondom inspirerende thema’s. Op verschillende locaties, beschikbaar gesteld door de leden van ORAM, ga je na een korte introductie met max. 15 andere leden in gesprek onder leiding van één van onze collega’s. 

Het Keuzemenu 

 1. Denk als een startup!
  De veranderingen in de wereld waren nog nooit zo talrijk, diepgaand en snel als nu, dankzij de unieke combinatie van software en het internet. Hoe moet je als bedrijf omgaan met de enorme versnelling van verandering? Wat is de relevantie van startup-organisaties en de relatie met de ‘gevestigde orde’?

  Op het campusterrein van VU Amsterdam worden we ontvangen door Marie-Louise Voors in de Botanische Tuin Zuidas waar we in de oase in Zuid, die ontelbaar veel bijzondere planten en bomen herbergt, praten over welke mogelijkheden dit gedachtengoed ons nu en in de toekomst brengt.
 2. Innovatie: Think Big, act small!
  Bij innovatie op het gebied van nieuwe applicaties of datatechnologie denken mensen vaak aan grote en kostbare systemen. Maar het gaat er juist om klein te beginnen om tot nieuwe oplossingen te komen. Finaps nodigt jullie graag uit om te laten zien hoe ze dat doen en hoe ze inspireren om te blijven innoveren.

  Op het Emmaplein in Zuid zijn we te gast bij Stefanie Repenning van Finaps, waar we verder in zullen gaan op het creëren van innovatiemogelijkheden op basis van digitale mogelijkheden.
 3. Cybersecurity
  Een cyberaanval kan een grote financiële impact hebben. 2 op de 3 bedrijven heeft inmiddels 1 of meerdere keren te maken gehad met een dergelijke aanval. 70% van de Nederlandse bedrijven is nog steeds niet goed voorbereid op een dergelijke aanval. Naast grote voorbeelden, zoals de aanval op de Rotterdamse haven, heeft ook het aantal aanvallen op kleinere bedrijven een enorme vlucht genomen.

  Saskia Luyks van Klap BV wil graag van gedachten wisselen over de risico’s, de ervaringen en de mogelijkheden om de impact te beperken.
 4. CO2 als grondstof
  Wat zijn de kansen en bedrijven in de Nederlandse CCU-markt? Hoe hergebruik je CO2 en houd je met carbon capture & usage koolstof in de keten? In de documentaire maak je kennis met enkele van onze leden die vertellen over de projecten, beleid, infrastructuur en de toekomst van CCU.

  Giulietta Cohen van ORAM ontvangt een aantal van deze experts op CCU-gebied aan tafel en nodigt je uit om met hen in gesprek te gaan. De locatie volgt nog.

Schrijf je nu meteen in, want het aantal mensen per locatie is beperkt! Als je bent ingeschreven, ontvang je meer informatie over de locatie. We zien er naar uit om jullie snel te zien!  

28 september 2021

LOCATIE

VU Amsterdam | Finaps | Klap BV

TIJD

10.00 – 11.00 (uiterlijk 11.30 uur)

Aanmelden niet meer mogelijk.