Dat werkt zo: elke week starten we met minimaal 5 videocalls op in MS Teams van maximaal 7 deelnemers. In de videocall maken we, onder het genot van een eigen kop koffie, kennis met elkaar, bespreken we hoe het gaat en worden er kansen met elkaar gedeeld voor nu en in de toekomst uit. Zo maken we echt de verbinding, zij het nog steeds online.

Al meer dan 150 leden deden mee. Een greep uit de reacties:

“Het is een hele leuke en laagdrempelige manier om andere ondernemers te leren kennen!”

“Jullie zijn een voorbeeld voor andere ‘netwerkclubs’. Jullie helpen mij op deze manier enorm bij het uitbreiden van mijn netwerk, iets wat één van mijn doelstellingen was. Ik ben blij dat jullie hierin goed faciliteren en mij in contact brengen met de juiste personen.”

“Nogmaals grote dank aan jullie en de andere voor deze mooie en verfrissende koffiebreak. Je leert van elkaar, leert elkaar kennen en je krijgt ideeën mee. Wat wilt men nog meer.”

Koffiebreak met Leden – deel 8 op donderdag 18 juni om 10.00 uur
Heeft u nog nooit aan een koffiebreak meegedaan? Doe dan nu mee en meld u aan voor de koffiebreak van donderdag 18 juni. Al eerder deelgenomen? We zorgen dat u de volgende keer in een nieuwe groep wordt ingedeeld.

Tot snel bij ORAM!

18 juni 2020

LOCATIE

sessie via MS Teams

TIJD

10.00 – 11.00 uur

Over de ORAM Koffiebreak met leden
De ‘ORAM Koffiebreak met Leden’ vindt wekelijks op donderdagochtend om 10 uur plaats via een videocall in Teams. In groepjes van maximaal 7 personen, maken we kennis en wisselen we ervaringen en oplossingen uit. We zorgen voor deelnemers vanuit verschillende achtergronden die elke week wisselen. Zo koppelen we u zo veel mogelijk aan ‘nieuwe’ gezichten om de verbinding binnen ons netwerk te blijven verbreden.

Aanmelden niet meer mogelijk.