Mis het niet en maak deze ‘Last Call’ mee! Al meer dan 200 leden deden mee. Een greep uit de reacties:

“Ik geniet van de ORAM-Koffiebreaks en de interessante mensen en bedrijven.
Hartelijk dank daarvoor en we varen vrolijk gezamenlijk voort.”

“Dank voor jullie deelname en uitwisseling van informatie. Goed om wederom de positieve spirit te zien in deze bijzondere tijd, dat tref ik bij elke koffiebreak weer aan en is daarmee aanleiding om telkens weer deel te nemen indien mijn agenda het toelaat, dit was mijn 5e keer.”

Hoe het werkt: elke week starten we circa 5 videocalls op in MS Teams van maximaal 7 deelnemers. In de videocall maken we, onder het genot van een eigen kop koffie, kennis met elkaar, bespreken we hoe het gaat en worden er kansen met elkaar gedeeld voor nu en in de toekomst uit. Zo maken we echt de verbinding, zij het nog steeds online.

Koffiebreak met leden – deel 10 op donderdag 2 juli om 10.00 uur
Heeft u nog nooit aan een koffiebreak meegedaan? Doe dan nu mee en meld u aan voor de koffiebreak van donderdag 2 juli. Al eerder deelgenomen? We zorgen dat u de volgende keer in een nieuwe groep wordt ingedeeld.

Tot snel bij ORAM!

2 juli 2020

LOCATIE

Ms Teams

TIJD

10.00 – 11.00 uur

Over de ORAM Koffiebreak met leden
De ‘ORAM Koffiebreak met Leden’ vindt wekelijks op donderdagochtend om 10 uur plaats via een videocall in Teams. In groepjes van maximaal 7 personen, maken we kennis en wisselen we ervaringen en oplossingen uit. We zorgen voor deelnemers vanuit verschillende achtergronden die elke week wisselen. Zo koppelen we u zo veel mogelijk aan ‘nieuwe’ gezichten om de verbinding binnen ons netwerk te blijven verbreden.

Aanmelden niet meer mogelijk.