Dat werkt zo: elke week starten we minimaal 5 videocalls op in Teams van maximaal 7 deelnemers. In de videocall maken we, onder het genot van een eigen kop koffie, kennis met elkaar, bespreken hoe het gaat en wisselen ideeën voor nu en de toekomst uit. Zo maken we echt de verbinding, zij het nog steeds online.

Al meer dan 150 leden deden mee. Een greep uit de reacties:

De Koffiebreak is voor mij inmiddels een vast moment in de week waar ik naar uitkijk”

“Het heeft mij, ondanks de moeilijke tijd, weer een positieve vibe gegegeven”

“Na de Koffiebreak meteen contact gezocht en ik werd direct verder geholpen met ideeën voor mijn business maar dan corona-proof”

Koffiebreak met Leden – deel 7 op donderdag 4 juni om 10.00 uur
Heeft u nog nooit aan een koffiebreak meegedaan? Doe dan nu mee en meld u aan voor de koffiebreak van donderdag 4 juni. Al eerder deelgenomen? We zorgen dat u de volgende keer in een nieuwe groep wordt ingedeeld.

Tot snel bij ORAM!

4 juni 2020

LOCATIE

sessie via Teams

TIJD

10.00 – 11.00 uur

Over de ORAM Koffiebreak met leden
De ‘ORAM Koffiebreak met Leden’ vindt wekelijks op donderdagochtend om 10 uur plaats via een videocall in Teams. In groepjes van maximaal 7 personen, maken we kennis en wisselen we ervaringen en oplossingen uit. We zorgen voor deelnemers vanuit verschillende achtergronden die elke week wisselen. Zo koppelen we u zo veel mogelijk aan ‘nieuwe’ gezichten om de verbinding binnen ons netwerk te blijven verbreden.

Aanmelden niet meer mogelijk.