Blue Monday 2020: Goud Bruisend!

20 januari start Jong Ondernemend Amsterdam met Bubbels! In samenwerking met Champagne Coach Jeroen en StartDock Herengracht worden jullie geïnspireerd om in 2020 meer te gaan vieren.

Meer aandacht voor succes

Waar mag en wil je meer trots op zijn? Wat ‘vergeet’ je regelmatig te vieren? Hoe geniet je ook van de kleine dingen, zakelijk en privé? Vanuit verschillende richtingen krijg je inzicht over wat je inmiddels allemaal wél hebt bereikt en dit combineren we met champagne! Een top combinatie!

Jérôme Champagne

Een passie voor Champagne en een missie om meer te vieren kwam voor Jeroen in 2016 samen. Meer en vaker vieren met bijzondere Champagne van kleine Boetiek Champagnehuizen. Champagne met een prachtige achtergrond voor jou eigen goede verhaal. 

StartDock Herengracht

StartDock is een Amsterdamse coworking space, met een uniek gezellige community. Er wordt gewerkt vanuit vijf kernwaarden: samenwerking, nadruk op community, openheid, gezelligheid en toegankelijkheid. StartDock biedt jou een fantastische werkplek en een hechte familie van enthousiaste ondernemers.

20 januari 2020

LOCATIE

StartDock – Herengracht 420

Aanvang: 18.00 uur

Meer weten over het netwerk voor jonge ondernemende professionals tot 40 jaar? Klik hier.

Aanmelden kan via de website van Jong Ondernemend Amsterdam