De gemeente Amsterdam is van plan in november 2020 een milieuzone (wegverkeer) in te stellen voor het gebied binnen de ring A10. Deze milieuzone is een vervolg op het actieplan Schone Lucht dat gepresenteerd werd in de lente van 2019. 

In aanloop tot vaststelling van de milieuzone zijn ORAM en een aantal leden in de zomer van 2019 hierover geconsulteerd.

Omdat de aangekondigde milieuzone nogal wat vragen oproept, organiseert Port of Amsterdam een informatiebijeenkomst met de projectleider van de milieuzone, Herman van Vuren. Doel is u te informeren over de milieuzone en de impact op uw bedrijf en op het havengebied in het algemeen.

ORAM wil u deze bijeenkomst van harte aanbevelen. De informatiebijeenkomst vindt woensdag 29 januari om 13.00 uur plaats in Prodock, Moezelhavenweg 9. U kunt zich aanmelden met een mail aan Ninie Lie, lie@oram.nl

De bijeenkomst vindt op zeer korte termijn plaats. Reden daarvoor is dat we expliciet rekening houden met de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen (mogelijk tot 17 februari, zie https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/milieuzone/inspraak/).

29 januari 2020

LOCATIE

Prodock
Moezelhavenweg 9
1043 AM Amsterdam