“Als adviseurs van bedrijven proberen wij altijd een vertrouwenspositie op te bouwen. Dat begon met een uitgebreide kennismaking. We gingen altijd uit van een langdurige relatie, van minimaal een jaar…” vertelt Okkie Boot van ORAM-lid Thexton Armstrong.

Bij Thexton Armstrong zagen ze twee belangrijke knelpunten: het persoonlijke contact was ineens tot een minimum teruggebracht en hun klanten – ondernemers – bleken in coronatijd geen tijd meer om een jaar of langer aan een verbeteringsplan te besteden. Twee kernpunten die ze als organisatie hoog in het vaandel hadden staan. Hoe gingen ze dat doen?

Kortom: hoe werken ze door in coronatijd?

Doe dinsdag 12 mei mee aan de 30 minuten livesessie met Thexton Armstrong en hoor hoe zij hun business omgooiden én doe je voordeel met hun nieuwe aanpak: het Corona ActiePlan.

Mis het niet en meld je aan via de aanmeldbutton. Tot ziens via Teams!

12 mei 2020

LOCATIE

Teams

TIJD

11.00 – 11.30 uur

Over ‘Hoe werkt het in coronatijd?’ – ORAM Ondernemers Stories
In ‘Hoe werkt het in coronatijd?’ vertellen bedrijven hoe ze hun werk voortzetten in tijden van corona. Moesten ze een enorme switch maken? Waar liepen ze tegenaan? Is de business zelf veranderd of alleen de werkvorm? Doe elke week mee aan de live ORAM Ondernemers Stories.

Aanmelden niet meer mogelijk.