ORAM nodigt je uit voor een themabijeenkomst over duurzame inzetbaarheid in een krappe arbeidsmarkt op dinsdagmiddag 9 mei in De Nieuwe KHL in Amsterdam. Experts en werkgevers gaan in gesprek over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van preventieve zorg en het belang van vitaliteit voor werknemers.

In gesprek over de kansen

De symptomen van een infarct op de arbeidsmarkt zijn niet te missen. De capaciteit staat onder druk. Komt dat door onze leefstijl? Want verzuim als gevolg van psychische klachten lijkt nog nooit zo hoog geweest. Waar ligt de sleutel voor werkgevers? Kan de inzet van nieuwe technologie en data een oplossing bieden? Wat kunnen we verwachten van ‘Digital Health’ en hoe kunnen we leren van de topsport? Welke kansen liggen er in een tijd waarin bedreigingen, zoals vergrijzing of tekort aan personeel hoog op de agenda staan. Hierover gaan we uitgebreid in gesprek.

Keynote Human Genetics en ‘Key Learnings #DV4FIT’

We starten met een keynote van Professor Hans J. Meij over Human Genetics gevolgd door diverse key learnings uit het programma #DV4FIT van Dura Vermeer door Puck van de Burgt. Tijdens een interactief panelgesprek waar verschillende ORAM-leden aan deelnemen, stellen we je in de gelegenheid om actief te participeren in de discussie.

Programma

16.30 uur: Inloop
17.00 uur: Welkom en introductie thema
17.05 uur: Keynote Professor Hans J. Meij – Amsterdam UMC ‘Human Genetics’
17.30 uur: Key learnings #DV4FIT door Puck van de Burgt
17.45 uur: Panelgesprek: Arbo-Unie, Accenture, Preptic, The NU en Topsport Amsterdam
18.15 uur: Netwerkborrel incl. hapjes & drankjes
19.15 uur: Einde

dinsdag 9 mei 2023

LOCATIE

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44
1019 BN Amsterdam
Bereikbaarheid: Klik hier

TIJD

16.30 – 19.15 uur

Aanmelden niet meer mogelijk.