De eerste TET Amsterdam was energiek en vol actie. Vervolgafspraken en -sessies staan inmiddels gepland. Precies de energie die we voor ogen hadden, yes!

Met Talks Energie Transitie (TET) Amsterdam rollen we gezamenlijk een programma uit. Met demo-projecten, kennis delen, inspiratie, innovatie en lef. Door eigen business cases in te brengen, waarvan we de kansen, uitdagingen en belemmeringen met elkaar delen. Zo brengen we projecten samen verder.

Tijdens de vorige bijeenkomst zoomden we in op waterstof als brandstof en op het vergroenen van een grote gasverbruiker. Bij de komende TET Amsterdam gaan we in actie bij de industrie als vliegwiel voor transitie.

Industrie – vliegwiel voor transitie
Op woensdag 10 juli zijn we te gast bij Vattenfall waar, directeur Productie en Warmte, Alexander van Ofwegen en programmamanager Aart van der Pal met de TET ingaan op de herontwikkeling van de Hemwegcentrale. Zij geven het stokje door aan Floris Geeris. Deze ondernemer viel onlangs nog in de prijzen met zijn bedrijf Intergrated Green Energy Solutions (IGES). Hij en André Arends (GMP Groep) vertellen hoe zij door samenwerking de verwerking van end of life plastics optimaliseren. We bewaren daarnaast ook ruimte in het programma voor uw projecten.

Programma
Moderator:  Micha Hes
07.30 – 08.00 uur:  Inloop en ontbijt
08.00 – 08.10 uur:  Opening Peter van Wessel (bestuurslid Energietransitie ORAM)
08.10 – 09.00 uur:  TET Herontwikkeling – Alexander van Ofwegen, directeur Productie
en Warmte en Aart van der Pal, programmamanager van Vattenfall
09.00 – 09.40 uur:  TET optimale verwerking van end of life plastics door
samenwerking Floris Geeris, oprichter van IGES en André
Arends, bedrijfsdirecteur van GMP Groep
09.45 – 10:00 uur:  Korte pitches van lopende projecten uit de zaal en afsluiting
10.00 – 11.30 uur:   Na het programma krijgt u de unieke kans voor een rondleiding. 
Wilt u mee? 

Klik hier voor impressie van de eerste TET Amsterdam

Meer info: Giulietta Cohen