Bij Helling7, een iconische locatie in de Amsterdamse Haven, hebben we een bijzonder aantrekkelijk en smaakvol programma georganiseerd. Samen met jou kijken we vooruit naar de toekomst van ‘Stad & Regio’ op een uitzonderlijke plek waar de activiteiten van ORAM ooit zijn ontstaan.

Om deze bijzondere mijlpaal te bekrachtigen komt de Commissaris van de Koning Noord-Holland, Arthur van Dijk de avond openen. Gedurende het event zal Jazzband Jilted ons vergezellen met fijne jazzmuziek. Helling7 maakt de avond compleet met de lekkerste happen gepaard met heerlijke drankjes.

Graag tot dan!

Algemene informatie

Datum: donderdag 29 september 2022
Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Locatie: Helling7 | TT. Melissaweg 57, 1033 SP Amsterdam
Op de hoek van Damen Shiprepair, op het oude NDSM-terrein, tussen het staal, kranen en schepen, naast Amsterdam Marina, tegenover het Kraanspoor, aan het IJ, op de Werf, naast de Melissapier … ja, precies daar vieren wij onze verjaardag.
Bereikbaarheid: met de auto kan je bij de omliggende openbare parkeerplaatsen parkeren of in de parkeergarage van Parkbee welke op 5 minuten loopafstand is naar Helling7. 
Met de OV kan je vanaf CS Amsterdam de bus 391 (platform L) en 394 (platform M) nemen en uitstappen bij Stenendokweg. Dit is op 8 minuten loopafstand naar Helling7.
Met de fiets kan je vanaf CS Amsterdam de pont (Veer: F4) richting NDSM. Vanaf het NDSM-plein is het nog 4 minuten fietsen via TT. Vasumweg.
Dresscode: Casual chic
Afmelden/no show: Mocht je toch onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, graag vóór maandag 26 september af te melden. Bij een no show of zonder tijdige afmelding (vóór 26 september) brengen wij €30 in rekening.

Donderdag, 29 september 2022

LOCATIE

Helling7
TT. Melissaweg 57
1033 SP Amsterdam

TIJD

17.00 – 21.00 uur

Dresscode

Casual Chic

 

Aanmelden niet meer mogelijk.