Eet en Weet sessie: OP NAAR BEDRIJFSZORG 3.0!

Hoe heeft jouw organisatie bedrijfszorg geregeld? Volgen jullie een multidisciplinaire aanpak waarin mensen zelf actief aan de slag zijn met hun gezondheid en gedrag? En als men vastloopt, volgt dan een lange route met doorverwijzingen of is er een effectievere short-cut naar de juiste interventies bij het juiste probleem?

Sinds kort werken we samen met DiVitaal. Oprichter Nico Rienks – voormalig Olympisch roeier, inspanningsfysioloog en prestatiedeskundige – en zijn team ontwikkelden na ruim 25 jaar ervaring binnen de arbobranche een innovatief concept voor bedrijfszorg.
Tijdens deze sessie vertellen we wat dit inhoudt en hoe je via samenwerking, focus en taakconcentratie medewerkers helpt het beste uit zichzelf te halen. In de kleine, informele setting die je van ons gewend bent, met veel ruimte voor interactie en discussie.

WAAROM JE DEZE SESSIE NIET MAG MISSEN

  • Prestatiedeskundige Nico Rienks vertelt hoe je samen met je medewerkers een stip op de horizon plaatst en welke factoren van belang zijn om dat doel op een prettige manier te bereiken – werken is soms net topsport.
  • Flores van Emmerik zoomt vanuit psychologisch perspectief in op het belang van focus en taakconcentratie. En hoe vertrouwen een rol speelt.
  • De mogelijkheid je casus te bespreken met bovengenoemde prestatiedeskundige en arbeids- en organisatiepsycholoog.
  • Ruimte om van gedachten te wisselen met HR-collega’s uit diverse branches: van de culturele sector en (semi)overheid tot de zorg en het bedrijfsleven.
  • Feestelijke hapjes en drankjes.

Infromatie:
datum: donderdag 5 maart 2020
tijd: 6.00 tot 18.30 uur
locatie: De Veranda, Amstelveenseweg 764, 1081 JK te Amsterdam

Aanmelden kan tot en met 2 maart

Sprekers
Nico Rienks
Inspanningsfysioloog en prestatiedeskundige DiVitaal

Flores van Emmerik
Psycholoog Arbeid en Organisatie Dijk & Van Emmerik