go to top

100!

"Mijn vader zei het al: je wordt maar één keer honderd."
Paul Wevers, voorzitter ORAM

Februari, Scheepvaartmuseum, …. elke rechtgeaarde Amsterdamse ondernemer denkt daarbij meteen aan de ORAM Winterborrel. Wat een locatie, wat een opkomst. Zeer aangenaam en uiterst nuttig; typisch ORAM.

Dit jaar beleefden we een wel zeer bijzondere editie want de ORAM Winterborrel stond in het teken van ons 100-jarige bestaan. Mijn vader zei het al: je wordt maar één keer honderd, dus dat mag je vieren! Gedurende het hele jaar gaan we bijzondere activiteiten organiseren. Over ons verleden, maar meer nog over onze toekomst. De toekomst van Ondernemend Amsterdam. En zoals u ORAM kent, doen we dat op inhoud. Proactief, positief en met actieve betrokkenheid van onze leden.

Wordt 2017 dan alleen maar feest? Ik vrees van niet. Gedurende het hele jaar blijven we breed actief voor een optimaal ondernemersklimaat. In de Sprong over het IJ, in bereikbaarheid en leefbaarheid op de Zuidas, met Douane en Omgevingsdienst, in de gemeentelijke heffingen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ook hier proactief, positief en met actieve betrokkenheid van onze leden. 100 jaar. Een prachtig verleden en een fantastische toekomst.