go to top

Netwerk

Netwerken is belangrijk voor onze leden. Wij organiseren jaarlijks meer dan 50 bijeenkomsten. Denk aan netwerkborrels, burenontbijten, businesslunches en vakinhoudelijke lezingen. Daar ontmoet u ondernemers, maar ook bestuurders
en politici. Zo doet u zaken én blijft u op de hoogte.

Onze bijeenkomsten in beeld

Al onze medewerkers in de regio Amsterdam kunnen in 2020 zonder vertraging naar hun werk reizen. Dát is de ambitie. Doet u mee?  

Netwerken is belangrijk voor onze leden. ORAM verbindt netwerken vaak met inhoud, maar soms richten we ons juist op dat netwerken alleen.  

Ieder najaar organiseren we een forum over een actueel thema. We belichten actuele ontwikkelingen en Amsterdamse issues die ondernemers raken. 

Traditioneel organiseert ORAM samen met het Havenbedrijf een nieuwjaarsreceptie aan het begin van het nieuwe jaar.  

Young ORAM is een netwerk door en voor Young Professionals. Doordat wij onze krachten bundelen, laten we Amsterdamse bedrijven binnen de metropoolregio nog beter presteren. 

Wij willen de nieuwe leden graag speciaal welkom heten. Om die reden organiseren we jaarlijks een Nieuwe ledenborrel.  

De HRM-kring is een kennisnetwerk van HR-managers van onze leden 

Om bestuurders meer bij het havengebied te betrekken en om kennis uit te wisselen organiseren we havenmasterclasses.  

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat realiseren wij ons als lokale vereniging maar al te goed. Vandaar dat wij investeren in de communities op de bedrijvenlocaties waar we actief zijn.  

Een prachtig uitzicht, een uitstekende lunch en een interessante spreker uit het ORAM-netwerk: dat zijn de ingrediënten voor de maandelijkse lunchbijeenkomsten van ORAM: Lunch with a View.  

ORAM heeft een netwerk met fantastische bedrijven. Bedrijven die soms op bijzondere locaties zitten of die zélf een bijzondere locatie zijn. Die bedrijven zetten (vaak voor een select gezelschap) hun deuren open.  

Ondernemers hebben met veel wet- en regelgeving te maken. Wet- en regelgeving die ook nog eens vaak wijzigt. 

Sommige events mag je gewoon niet missen en de Havenbarbecue is er zo een. 

Activiteitenkalender

Kennissessie Wet- en regelgeving Energiebesparing

Kennissessie Wet- en regelgeving Energiebesparing

Weet u al aan welke wet- en regelgeving op het gebied van energiebesparing u moet voldoen? En wat dat betekent voor uw dageli... Lees meer

Winterborrel 2018

Winterborrel 2018

In december bent u druk met de feestdagen, in januari trekt u al van nieuwjaarsreceptie naar nieuwsjaarsreceptie. Dus is het... Lees meer

TwitterTwitter

Volop campagne voor #Gemeenteraadsverkiezingen tijdens #d66nieuwjaarsreceptie Mis t niet: 6 maart is het… https://t.co/46bEPUlEMC