go to top

Van Santen Netwerk

 

Van Santen1. Wie is Van Santen Netwerk?
Van Santen Netwerk (VSN) is een eigenzinnig creatief communicatiebureau dat merken en mensen met elkaar verbindt. Ze denken, creëren en doen vrijwel alles om de marketing- en communicatiedilemma’s van organisaties op te lossen. Met de focus op interactie en activatie.

Het bureau is zo ingericht dat ze snel en slim kunnen schakelen. Het netwerk van VSN bestaat uit de beste professionals op het gebied van art, copy, fotografie, strategie, video, mobile, digital en social media. Elk project krijgt precies het team dat het nodig heeft. De  strakke regie zorgt voor prijzenswaardige resultaten. Binnen budget, binnen deadline.

Van Santen Netwerkt al meer dan 10 jaar voor gerenommeerde merken als Achmea, Aegon, Conservatrix, ECC, DAS, Delta Lloyd, Monuta, PGGM, Pensioenfonds Horeca &Catering, Tata Steel, ORAM, Portaal en VU.

2. Wat doet Van Santen Netwerk?
De beste oplossingen ontstaan door samenwerking. Van Santen Netwerk is een netwerkorganisatie. Per opdracht stellen ze een team van specialisten samen. Niemand te weinig, niemand te veel. Met elkaar werken ze aan de oplossing voor uw marketing- of communicatievraagstuk. Nuchter, hypefree, maar bepaald niet alledaags.

3. Waarom moeten ORAM-leden absoluut kennis met Van Santen Netwerk maken?
Met een netwerk van 500 specialisten kun je alle uitdagingen aan. Daarom kan VSN zoveel marketing- en communicatiediensten aanbieden. VSN kan natuurlijk niet alles, maar wel heel veel. Dat is ook nodig, elke uitdaging vraagt om een unieke oplossing. Inbound, outbound, guerrilla, design, merkidentiteit ... name it and they've got it. Full service, zeg maar. Met een superstrakke regie. 

4. Met wie kunnen ORAM-leden contact opnemen voor meer informatie?
Helga Voogd
m: 06 4620 2150
e: helga@vansantennetwerk.nl|
www.vansantennetwerk.nl


Lees hier het portret van Helga de Voogd, partner Van Santen Netwerk

TwitterTwitter

RT @HavenMP: Gefeliciteerd @AmsterdamNL met de city prijs voor Circular Innovation Program. Di 28 nov praten we verder wat dit betekent voo…