go to top

Dutch Offshore Energy Solutions (DOES) B.V.

Logo Dutch Offshore1. Wie is DOES?
DOES is opgericht op 1 maart 2014 en heeft gemakkelijk toegang tot alle vervoersmodaliteiten, faciliteiten en mensen. DOES is erop gericht haar klanten succesvol te maken in hun logistieke operaties. Operational Excellence in combinatie met productleiderschap zijn de belangrijkste principes van ons bedrijf en echt een toegevoegde waarde voor onze klanten.

 2. Wat doet DOES?
DOES helpt klanten in de olie- en gasindustrie, de scheepvaart en de windindustrie met (complexe) logistieke vraagstukken. Bedrijven in de olie- en gasindustrie zijn gebaat bij meer flexibiliteit en efficiency rondom transporten, douanetechnische zaken en op- en overslagmogelijkheden in de verschillende havens. DOES ondersteunt hen bij de uitvoer  hiervan en zorgt ervoor dat er wordt voldaan aan geldende wet- en regelgeving. 

3. Waarom zouden ORAM-leden absoluut kennis moeten maken met DOES?
Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een partner die betrokken is en u logistiek ontzorgt, zodat u zich kan richten op uw business.

4. Meer informatie?
Josef Schoutens, info@doesbv.com | 0255 707 856 | www.doesbv.com

TwitterTwitter

RT @HavenMP: Gefeliciteerd @AmsterdamNL met de city prijs voor Circular Innovation Program. Di 28 nov praten we verder wat dit betekent voo…