go to top
 • Deloitte

  ‘Bij ORAM gaat het ergens over. Verbinden op inhoud. De diversiteit van ondernemend Amsterdam. Gevoel voor wat er speelt en niet onbelangrijk: nog leuk ook.’ 

  Jan de Rooij, partner, Deloitte

 • Zuidpark BV

  ‘Zuidpark kan alleen een succes zijn als de omgeving hier op het Amstel Business Park duurzaam, veilig en levendig is. Met ORAM heb ik daarin een natuurlijke partner gevonden’.
  Jan Huijbregts, eigenaar en ontwikkelaar van Zuidpark

  Jan Huijbregts, Zuidpark

 • The Grand

  ‘The Grand staat als toonaangevend 5-sterrenhotel midden in ondernemend Amsterdam. ORAM is daarom voor ons een heel waardevol platform’.

  Remco Groenhuijzen, General Manager, Sofitel Legend The Grand Amsterdam

 • Goeiezaak

  ‘Gezellig, inspirerend, ondernemend en dichtbij; dat is ORAM voor mij’.

  Maarten Eikelenboom, eigenaar goeiezaak.com – "Alles voor uw online rendement"

 • Vopak

  ‘Via ORAM komen (haven)bedrijven tot verrassende nieuwe contacten. Hieruit ontstaat vruchtbare kennisuitwisseling en samenwerking. Desgewenst treedt ORAM namens bedrijven op als gesprekspartner richting havenbedrijf en politiek.'

  Manon Bloemer, managing director, Vopak Terminals Noord Nederland

 • Passenger Terminal Amsterdam

  Cruise is de nummer 1 zichtbare havenactiviteit in het centrum van Amsterdam. Passenger Terminal Amsterdam is de haven. Dan ben je vanzelfsprekend lid van de havenbranchevereniging: ORAM 

  René Kouwenberg, directeur Passenger Terminal Amsterdam

Welkom bij ORAM

ORAM laat Amsterdamse bedrijven nog beter presteren door een actieve lobby, kennis bijeenkomsten en een netwerk dat werkt...voor u wel te verstaan!
Voor meer info over ORAM, bekijk onze site, doe de quicktour
of ga naar ORAM Haven

NETWERK

NETWERK

Als grootste zakelijke vereniging van regio Amsterdam verbinden wij ondernemers en bedrijven met elkaar. Samen sta je immers sterker. ORAM telt ruim 600 leden: een mooie afspiegeling van ondernemend Amsterdam. Hoe ons netwerk werkt? LEES MEER

LOBBY

LOBBY

Wij komen op voor ondernemers die willen groeien. Dankzij uitstekende contacten en invloedrijke lobby draagt ORAM bij aan een stimulerend ondernemersklimaat. U moet alle ruimte krijgen, vinden wij. Waar wij ons sterk voor maken? LEES MEER

BUSINESS

BUSINESS

Contacten leggen, ideeën uitwisselen, zaken doen. Met dat doel organiseert ORAM jaarlijks meer dan 50 bijeenkomsten. Denk aan netwerkborrels, burenontbijten, business- lunches en vakinhoudelijke lezingen. Wat we van plan zijn? LEES MEER

Nieuws

ORAM spreekt wethouder over parkeerregime op Amstel Business Park

Ruim een jaar geleden voerde Gemeente Ouder-Amstel betaald parkeren in op Amstel Business Park. Inmiddels is de maatregel geëvalue... Lees meer

Noord/Zuidlijn naar Schiphol komt een stap dichterbij

De verlenging van de Noord/Zuidlijn richting Schiphol is een stukje dichterbij gekomen nu de D66 fractie in de Raad het initiatief... Lees meer

Zuidvast

De afgelopen tijd is Zuidas weer volop in het nieuws. Noma House, Square, HANDEL, allemaal nieuwe gebouwen in dit prestigieuze geb... Lees meer

Activiteiten

Winterborrel

In december bent u druk met de feestdagen, in januari trekt u al van nieuwjaarsreceptie naar nieuwsjaarsreceptie.

Lees meer

Nieuwe ledenborrel 2016

In 2015 is opnieuw een groot aantal ondernemers lid geworden van ORAM. Daar zijn we blij mee. Van harte welkom allemaal!

Lees meer

Young ORAM gaat van start!

Misschien ken je het nog wel of heb je er wel eens van gehoord: het ORAM Netwerk Young Management. Nu is het weer terug!

Lees meer

Leden

ORAM is het grootste business-to-business netwerk in Amsterdam. En dat werkt als een magneet zo blijkt.., zo verwelkomen wij iedere maand wel een paar nieuwe leden, in de sectoren haven, logistiek, industrie, zakelijke dienstverlening én de creatieve industrie. Die willen we graag hier even voorstellen..:  

 • ING partner van ondernemend Nederland. 

 • Damen Shiprepair Amsterdam BV is een scheepsreparatiewerf met een maatschappelijke verantwoorde, groene, duurzame visie.

 • Huisfotograaf van ORAM: Bedrijfsfototeam Sanders & Rozemeijer in Amsterdam is een flexibel fototeam met 3 fotografen en een winkel voor afdrukken en inlijsten. 

 • Holland cargo Terminal (HCT) is een onderdeel van de TMA Group uit Amsterdam en opereert een terminal in het Westelijk havengebied van Amsterdam.

 • EuroHome Relocation is al meer dan 20 jaar een Relocation company en onderdeel van de Voerman Group.

 • Motel One Netherlands BV is de eerste Nederlandse vestiging van de Duitse budget designhotelketen telt 320 kamers en ligt tegenover beurs- en congrescentrum RAI.

 • Als onderdeel van de nautische keten, verzorgt De Koperen Ploeg W.A. sinds 1926 het meren/ontmeren en verhalen van zeeschepen aan de ligplaatsen c.q. afmeerconstructies.

 • Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. 

 • Ciran is een instelling voor medisch specialistische zorg, waar jaarlijks ruim 4000 patiënten met chronische pijn, vermoeidheid en onzekerheid worden begeleid.

 • Watertalent is een enthousiast team van professionals op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie.

 • Securitas Seaports is een afdeling binnen Securitas Nederland die gespecialiseerd is in de beveiliging van haventerminals en schepen.  

 • Van Santen Netwerk (VSN) is een eigenzinnig creatief communicatiebureau dat merken en mensen met elkaar verbindt. 

 • Hotel Okura Amsterdam is het meest complete vijfsterrenhotel van Nederland, onderdeel van de Japanse keten Okura Hotels en Resorts en lid van The Leading Hotels of the World.

 • Gijs Heutink Advocaten is gespecialiseerd in ruimtelijk en Europees bestuursrecht, projectontwikkeling & bouwrecht, bestuurs- & civielrechtelijk ...

 • Covebo Uitzendgroep zendt mensen uit en is al vanaf 2000 een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. 

 • IMS De Gruyter | Meijerink & Partners is opgericht in 1989 en bestaat uit 4 partners, 8 ambassadeurs, een netwerk van 1500 interim managers en directeuren.

 • Onderneming & Kunst is een zeer ervaren advies- en organisatiebureau op het gebied van kunst en cultuur.

 • Quantrust Asset Management is een onafhankelijke Nederlandse vermogensbeheerder, opgericht in 1993 en gevestigd in de Jordaan in Amsterdam.

 • De mensen van Rohe advocaten zijn gedreven juristen met passie voor hun vak. Zij staan hun cliënten bij, zowel bij het oplossen van conflicten als bij het sluiten van deals, met oog voor ...

 • Al meer dan 15 jaar is Secure Logistics BV een begrip in de logistieke en industriële sector in Nederland, België en Duitsland.

 • Topstad is een NEN en NBBU gecertificeerd professioneel uitzend -en detacheringbureau.

 • ArenA Congrescentrum is het op één na grootste congrescentrum in Amsterdam met in totaal 18 verschillende zalen en meer dan 7.500 m2 hospitality ruimte.

   

 • De Naamafdeling is een merknaambureau. We werken voor grote én kleinere organisaties. Nationaal én internationaal.

Wat wij doen

Als grootste zakelijke netwerk van Groot-Amsterdam maken wij ons sterk voor een gunstig ondernemersklimaat, effectieve lobby en inspirerende ontmoetingen.

Met 600 actieve leden zijn we een veelzijdig netwerk. Van metaalbedrijf tot advocatenkantoor, ZZP tot multinational, DGA tot facility-manager. Jaarlijks organiseren we meer dan 50 bijeenkomsten. Een interessante mix van businesslunches, netwerkborrels en kennissessies. Ideaal om inspiratie op te doen en duurzame contacten te leggen.

Geworteld in Amsterdam heeft ORAM de positie om met een sterke lobby de ondernemers hier vooruit te helpen. Denk aan bereikbaarheid, parkeerbeleid, 

bestemmingsplannen, veiligheid en vermindering van regeldruk. 

En als branchevereniging voor de haven zitten we aan tafel met alle belangrijke beslissers en dragen we direct bij aan een gezonde groei van de haven.

Zo zetten we ons in voor een klimaat waar ondernemers hun ambities kunnen waarmaken.

Geinteresseerd!? Bel voor een kennismaking: +31 20 6 222 111